Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Paylaş
Bengi Alkaya  
Eklenme: 11 Aralık 2017
 • Son Güncellenme: 13 Nisan 2024
Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Yılbaşı aktiviteleri, sevdiklerimizle bir araya gelmek ve keyifli vakitler geçirmek için çok güzel bir zaman. Hem de insanın geçtiğimiz yılda yaptıklarına şöyle bir durup bakması ve yeni yıl için kendine hedefler koyması, planlama açısından da iyi bir avantaj. Her yılbaşını farklı ve özel geçirmek isteyenlerdenseniz, yılbaşı için neler yapabilirim sorusu aklınıza takılıyorsa belki de farklı fikirlere ihtiyacınız olabilir. Yılbaşı için alternatifleri sizler için derlediğimiz bu yazımızdan eğlence anlayışınıza uygun bir seçenek bulabilirsiniz.

{ad:0}

Eğer her yıl kış sezonunu iple çeken bir kayak tutkunuysanız yılbaşına kayak merkezlerinde girmek gibisi yoktur. Sonuçta spor, en güzel tutkulardan biri. Türkiye'nin En Popüler Kayak Merkezleri yazımızdan popüler kayak merkezlerini inceleyip yılbaşı aktivitenizi planlayabilirsiniz.

Dağ Evi Kiralamak

dağ evi kiralama

Mis gibi dağ havasını içinize çekerek bembeyaz bir güne uyanmak istemez misiniz? Şehrin tüm gürültüsünden, karmaşasından ve kalabalığından uzaklaşacağınız bu seyahat ruhunuza iyi gelecek bir yolculuk için harika bir seçenek. Dağ evinde ister çift olarak romantik, isterseniz kalabalık arkadaş grubunuzla giderek eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Dağ evinin karlar altındaki bahçesinde mangal yapabilir, sıcak şarabınızı yudumlayabilir ya da çeşitli oyunlar oynayarak yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Türkiye'nin En Güzel Dağ Evleri yazımıza göz atarak en güzel alternatifleri keşfedebilirsiniz.

Sıcak Denizlere İnmek

antalyada yılbaşı

Kışın soğuğundan çok da hoşlanmayan ve kendini henüz üşümeye hazır hissetmeyenler için reddedilemez bir teklifle geliyoruz; güneye inmek! Ülkemizin güneyinde yaşayanlar bu hissiyatı zaten çok iyi bilirler. Siz de bu yıl farklı bir deneyim yaşamak için neden bir tatil beldesine gitmeyi denemiyorsunuz? Yazın kalabalığından eser olmayan Akdeniz beldelerinde kumsalda yakılan ateşin etrafında koyu sohbetlere dalmak, manzaraya karşı keyifli bir yemek yemek ya da her şeyi akışına bırakıp canınızın istediğini yapmak hiç de fena bir fikre benzemiyor.

Termal Otel Seçeneklerini Değerlendirebilirsiniz

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Çok yorucu bir program olmasını göze alamıyorsanız yeni yıla termal bölgelerde girmek size göre olabilir. Evet yılbaşı, evet eğlenmek istiyorsunuz ama çok yoğun bir etkinlik de olmasın diyorsanız, kaplıcalarıyla ünlü termal seçenekler tekrar düşünmenizi sağlayacak. Hem sıcacık suların şifasından faydalanmak hem de tüm yılın stresini üzerinizden atmak için bu fırsatı değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Sıcak sularda rahatlayıp dinlenebilmeniz için kendinize en uygun seçenekleri Termal Oteller listeleme sayfamızdan keşfedebilirsiniz.

Kapadokya Ruhunu Yaşamak

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Ülkemizin masalsı bölgelerinden biridir Kapadokya. Öyle ki baharı ve kışı ayrı güzel olan bölgenin karlar altında kalan muhteşem manzarası, her seferinde görenleri kendine hayran bırakır. Yılbaşında eşsiz gün doğumunu izleme fırsatı bulacağınız hatta manzaraya karşı sıcak şarabınızı yudumlarken şömine çıtırtılarını dinlediğiniz bir Kapadokya seyahati, hiç şüphesiz bugüne kadarki en romantik tatiliniz olabilir. Geziniz sırasında konaklayabileceğiniz en güzel otelleri keşfetmek için Kapadokya Otelleri sayfamıza göz atabilirsiniz.

Konsere ya da Partiye Gitmek

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Sözümüz yılbaşı kutlamasını sabaha kadar dans etmekle eş değer tutanlar için değil. Biliyoruz ki onlar çoktan gidecekleri partiyi seçtiler bile. Ama eğer aramızda dışarı çıkma konusunda çekinceleri olanlar varsa onlara önerimiz bu yıl bir değişiklik yapmaları yönünde olacak. Çünkü emin olun ara sıra değişiklik yapmak sandığınızdan çok daha iyi gelebiliyor. Öyleyse ünlü sanatçıların konser programlarının ya da restoranların yılbaşı aktivitelerinin belli olduğu şu dönemde sizi en mutlu edecek olanı seçerek ilk adımı atmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaş Grubunuzla Villa Kiralayabilirsiniz

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Kalabalık arkadaş grubunuzla sabaha kadar eğlenmek istiyor ama eğlence mekanlarına bağlı kalmak istemiyorsanız, villada keyifli bir hafta sonu kaçamağı planlayabilirsiniz. Böylelikle hem yemek konusunda hem de müzik konusunda özgür olma şansına sahip olursunuz. Üstelik herkesin bir iş bölümü içerisinde olacağı bu tatilde arkadaşlarınızla bağınız çok da güçlenir, canınızın istediği pek çok aktiviteyi de birlikte yapmış olursunuz. Arkadaşlarınızla geçireceğiniz villa tatili unutulmaz anılara tanıklık edeceğiniz özel bir zaman olacaktır, hiç kuşkusuz. 

Romantik Bir Akşam Yemeği

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Çok klişe gelecek biliyoruz ama bu klişelerin de bazen güzel olabildiği gerçeğini değiştirmiyor. Yeni bir yıla yepyeni bir başlangıç yaparken bunu sizin için çok çok özel olan biriyle kutlamak istemeniz kadar doğal bir şey olamaz. Fonda hafif müziğin çaldığı, mum ışığında romantik bir akşam yemeği düşlüyorsanız rezervasyon konusunda elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Eğer yılbaşında İstanbul’da olacaksanız atmosferiyle büyüleyen mekanları keşfetmek için İstanbul’un Tarihi Lokantaları yazımıza göz atabilirsiniz.

Butik Bir Otelde Konaklamak

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Dekorasyonunda samimi dokunuşlar olan sevimli bir butik otel tercih ederek hem huzur dolu birkaç gün geçirebilir hem de yoğun iş temposuna girmeden önce minik bir tatil yapma imkanı bulursunuz. Şömineli restoranlar, nehir ya da orman manzaralı konaklama birimleri, barbekü olanakları ve daha nicesine sahip olan butik oteller arasından seçim yaparak yerinizi ayırtmak için az da olsa zamanınız var, telaşlanmayın. Size en uygun ve ekonomik konaklama seçeneklerini keşfetmek için Butik Oteller sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bonus: Evde Kutlamak Gibisi Yok

Henüz Yılbaşı Programı Yapmamış Olanlara 8 Alternatif Fikir

Yılbaşı denince maalesef kaçınılmaz olarak akla ilk gelen şey kalabalık oluyor. Dış mekanlarda bazen konuştuğunuzu duyamazken bazen de hemen yanınızdaki insanı kargaşada kaybedebiliyorsunuz. Restoranlarda yemek yerken yavaş gelen servisler, işi başından aşkın çalışanlar gibi senaryolar her yılbaşı gözlemlenebiliyor. E tabi çalışanların suçu olduğunu söyleyemeyiz. Eğer bu tür kalabalıklardan hoşlanmıyorsanız en güzel seçenek sıcacık evinizde, sevdiklerinizle yeni yılı kucaklamak olabilir. Televizyondan sevdiğiniz programların yılbaşı özel bölümlerini izleyebilir, tombala oynayabilir, film veya dizi gecesi yapabilir, sabahlara kadar sohbet edebilirsiniz. Hangi seçeneği tercih ederseniz edin, yeni yılınızın size sağlık, mutluluk ve birliktelik getirmesi temennilerimizle Neredekal.com ailesi olarak mutlu yıllar dileriz!

Eğer yılbaşını evde geçirmek isterseniz Yılbaşında Evinizde Yapabileceğiniz 9 Aktivite adlı yazımız da işinize yarayabilir.

Benzer Yazılar