My Liva Hotel, Erciyes Dağı'nın eteklerinde kurulan, tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kayseri'de, merkezde yer almaktadır.
My Liva Hotel, şık ve konforlu 35 oda ile hizmet vermektedir. Odalarda; klima, mini bar, elbise dolabı, televizyon, uydu yayınları, telefon, kaliteli yatak takımı, oturma grubu, yemek masası, çalışma masası, makyaj aynası, tuvalet ve kablosuz internet erişimi bulunmaktadır. Ayrıca, özel bir banyoya sahip olan odalar, saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri ile donatılmıştır. Evcil hayvan kabul etmeyen tesisin odaları, düzenli olarak temizlenmektedir. Tesis odalarına giriş, saat 11:30'dan itibaren başlamaktadır. Odalardan çıkış saati ise, en geç 12:00'dir.
My Liva Hotel, misafirlerini açık büfe kahvaltı olanağı ile güne en iyi şekilde hazırlamaktadır. Tesis bünyesinde bulunan restoranda, yöreye özgü en özel lezzetler, geleneksel Türk yemekleri ve özel tatlar usta aşçılar tarafından özenle hazırlanmakta ve servis edilmektedir. Konuklar, çatı katında yer alan teras alanında keyifli içeceklerini yudumlarken günün yorgunluğundan arınma fırsatı bulabilirler. Otelin, 24 saat açık olan resepsiyonunda, emanet kasası, bagaj muhafazası ve danışma hizmeti verilmektedir. Misafirler, lobide kahve / çay servisi hizmetinden yararlanabilirler. Ayrıca, araç kiralama, havaalanı transfer servisi, bebek bakıcısı, çamaşır yıkama servisi ve kuru temizleme otel olanakları arasında yer almaktadır.
My Liva Hotel, Gevher Nesibe Camii'ye 11 dakika, Sahabiye Medresesi'ne 19 dakika, Meydan Cami'ye 21 dakika, Kayseri Saat Kulesi'ne 22 dakika, Kayseri Kaleiçi'ne 23 dakika, Hunat Hatun Camisi'ne 26 dakika, Atatürk Evi Müzesi'ne 27 dakika, Kayseri Etnografya Müzesi'ne 28 dakika, Aziz Aydınlatıcı Krikor Kilisesi'ne 28 dakika yürüme mesafesinde ve Kayseri (ASR-Erkilet Uluslararası) Havaalanı'na 6 dakika sürüş mesafesinde yer almaktadır. Tesis bünyesinde, araçlı misafirler için ücretsiz otopark hizmeti verilmektedir.
Daha az gör My Liva Hotel, Erciyes Dağı'nın eteklerinde kurulan, tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kayseri'de, merkezde yer almaktadır.
My Liva Hotel, şık ve konforlu 35 oda ile hizmet vermektedir. Odalarda; klima, mini bar, elbise dolabı, televizyon, uydu yayınları, telefon, kaliteli yatak takımı, oturma grubu, yemek masası, çalışma masası, makyaj aynası, tuvalet ve kablosuz internet erişimi bulunmaktadır. Ayrıca, özel bir banyoya sahip olan odalar, saç kurutma makin..
Daha fazla gör
3 Kullanıcı Yorumu