Fevzi Çakmak Mah. Deniz Cad. No: 28, Gümüldür/Menderes/İzmir
Haritada gör
Giriş
04.04.23
Çıkış
05.04.23
Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.
Kişiler
2
0
Oda Fiyatları
Fiyat bulunamadı
Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.
Yorum / Değerlendirme
Gümüldür Mavi Deniz Otel
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
4.8/5
Mükemmel
68 değerlendirme
Hepsi
'Oldukça konforsuz.'
5 değerlendirme
'Harika hizmet veriyor. '
5 değerlendirme
'Plaj Kenarı.'
1 değerlendirme
'Sahilde.'
1 değerlendirme
5/5 Mükemmel
17.06.20
Misafir
Son derece temiz
Hafta sonu ailemle birlikte çekinerek gittiğimiz bu şirin otelden son derece memnun ayrıldık. Biz bebekli bir aileyiz Covid-19 önlemleri olsun, otelin son derece titizlik ile temizlik işlemlerini yapması olsun, plajda bulunan şezlongların bile her defasında temizlenmesi ve ilaçlanması çok güzel. Gerçekten çok memnun kaldık. Yemekleri lezzetli. İlgili ve güler yüzlüler. Son derece temiz bir otel.
5/5 Mükemmel
03.09.18
Asiye Gündüz
Çok ilgililer
1 Eylül tarihinde bir gece yeğenim ve 3 yaşındaki kızımla konakladık. Çok ilgililer. Tam bir aile oteli. Çocuklu aileye uygun. Bahçesi çok keyifli. Yemekler lezzetli ve çeşitli. Odalar temiz. Cumartesi akşamı yemek ve canlı müzik ziyafetinden otelden çıkamadık. :) Beş çayını kaçırdık hemen ikramları temin ettiler. Müziğe kendimizi kaptırıp saati geçirmişiz tatlı alamadık hemen tatlı tabağı hazırlayıp getirdiler. Kızım dondurma istedi, dışarıdan dondurma temin ettiler. Çıkışta yolculuk için soğuk su verdiler. Birçok yerde göremediğimiz bir yaklaşım var. Tek negatif özellik deniz öğleden sonra dalgalanıyor. Biz resepsiyona sorarak arabayla 10dk mesafede Kargacık Koyu'na gittik. Harikaydı. Her şey için çok teşekkürler Mavi Deniz Otel. Seneye tekrar geleceğiz.
5/5 Mükemmel
09.06.18
Misafir
Bahçesi çok keyifli
Şu an oteldeyiz ailecek. Otelin bahçesi çok keyifli. Mezelere bayıldık. Son derece temiz ve ilgililer, çözümcüler. Personel çok hızlı ve en önemlisi güler yüzlü. Kendimizi önemli hissettiriyorlar. Çağlar Bey ve resepsiyonda Rabia ve Bahar, her şey için çok teşekkür ederiz. Gene geleceğiz.
Daha fazla yorum gör
Otel Hakkında
Gümüldür Mavi Deniz Otel, mavi bayrağın gururla dalgalandığı mis gibi koyları, upuzun plajları ve antik bölgeleriyle Türkiye
Gümüldür Mavi Deniz Otel için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Gümüldür Mavi Deniz Otel için 1 gecelik ortalama fiyat 1425.00 TL - 1781.00 TL aralığındadır.
Gümüldür Mavi Deniz Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Gümüldür Mavi Deniz Otel odalarında Ücretli İlave Yatak, Klima, Kaliteli Yatak Takımı, Kasa, Oda Servisi bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Gümüldür Mavi Deniz Otel için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Gümüldür Mavi Deniz Otel için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Gümüldür Mavi Deniz Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Gümüldür Mavi Deniz Otel için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Bahçe, Sigara İçme Alanı, Havalimanı Servis, Toplantı Odası olmasıdır.
Gümüldür Mavi Deniz Otel Covid sertifikalı bir tesis midir?
Gümüldür Mavi Deniz Otel güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.