fatma görüş - 8 Kasım 2019, Cuma 19:53
Bugün yine Eylül Kır Evi'ndeydik. Senede 4-5 kere gideriz hep kalite, güler yüz, temizlik ve hayvan sevgisi eksik olmayan güzel bir mekan.
Teşekkürler Fatma Görüş, iyiki geldiniz bazen çaresiz kalır da insan sıkıntısını paylaşır ya çok iyi oldu. Hem patiler doydu hem sargıları çıkınca rahatladılar. Her zaman gelin, çoook mutlu olduk.
Merve Başakçıoğlu - 27 Aralık 2018, Perşembe 04:31
Gayet modern ve sıcacık bir ortamdı. Böyle bir yere böyle bir mekan lazımmış. Ön yargılı gelmiştik ama ayrılırken bir daha geleceğimiz tarihi kararlaştırıyorduk. En güzeli de kestane kebabı. :)
Merhaba Merve Hanım ve Odtü'lü genç arkadaşlarım, sizlerin yeriniz bir başka. Kedi yavrularını sahiplendirmeniz ayrıcalığınız... Her zaman gelin. 😋
Sevinç hilal bilgin - 27 Aralık 2018, Perşembe 04:27
Morallerimiz bozuk olduğunda kafa dinlemeye kaçıp geldiğimiz, doğayla iç içe, huzurlu bir işletme. Kendimizi evimizde hissettik. Teşekkürler.
Merhaba Sevinç Hanım ve ailesi. Şömineyi yakıp kahve davetiniz sayesinde ben de dinlenmiş, keyfini çıkartmış oldum. Teşekkürler, keşke yılbaşından daha önceden aramış olsaydınız.
Mert Elbek - 27 Aralık 2018, Perşembe 04:17
7 Aralık yıldönümümüzde çocuklardan fırsat bulup konaklamak ve bu özel günde keyifli vakit geçirmek için eşimle buraya geldik. Gönül Hanım ilgi, alakasıyla eşime sürprizimin süslemelerini hazırlamamda yardımcı oldu. Eşimle dışarıda kar yağarken şömine keyfi yapmak ve mangal yakmak bize çok iyi gelmiş olacak ki gitmek istemedik. Harika vakit geçirdik.
Merhaba Mert Bey, güzellikler beklemez heleki bir erkeğin eşi için yapılan sürprizler. Bizleri mutlu etmekle kalmıyor zevkle yardımcı oluyoruz. Her zaman bekleriz teşekkürler.
Ulaş Beylik - 15 Aralık 2018, Cumartesi 12:21
Geçen hafta burada konakladık ve inanılmaz memnun kaldık. Sakin ortamı, sonbaharın güzelliği, bahçenin ferahlığı bizi çok mutlu etti. Gönül Hanım'ın misafirperverliği de cabası. Çok teşekkür ederiz her şey için.
Merhaba Ulaş Bey keşke kar yağdığında burada olsaydınız siz ve arkadaşlarınız. Muhteşem manzarada ateşin karşısında günün yorgunluğunu on yıl gençleşerek atacaktınız. Her zaman bekleriz.
Ebru Bolat - 3 Ocak 2018, Çarsamba 16:38
Arkadaşlarımla geldik, odalar temiz ve hizmet kalitesi diğer apartların çok üstünde. Samimi, çok güzel bir yer. Tavsiye ederim. :)
12 kişilik grup, ilkin korkuttu beni. Sizlerin de daha önceden hiç görmediğinizi düşünürsek, siz de korkmuşsunuzdur. Ancak sizlerin de takviyeli; terliği, uyku tulumları ile gelmeniz ayrı bir renkti doğrusu. Ayrıca sizlerin de temizlik konusundaki anlayışınız mutlu etti bizleri.
Turgay Selim Aydın - 3 Ocak 2018, Çarsamba 16:34
Sakin ortamıyla, hafta sonu konaklamamız Gönül Hanım'ın da sıcaklığı ve misafirperverliğiyle güzel bir ev huzuruna dönüştü. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz.
Merhabalar, sizlerin samimi ve güler yüzlülüğü ile odunları bile kırmanız büyük jestti, teşekkürler.
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
7 Kullanıcı Yorumu