Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Paylaş
Diley Kuru  
Eklenme: 22 Aralık 2014
 • Son Güncellenme: 08 Şubat 2024
Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Bizim seyahat etmek için her zaman bir bahanemiz vardır. Yeni yıl da bu bahanelerin en güzellerinden biri. Tahihi yerlerimizi yeni yıl heyecanın ile keşfediyor olmak, cıvıl cıvıl sokaklarda salına salına yürümek ve başka bir şehirde 10’dan geriye saymak hemen hemen hepimizin hayalinde olan bir şey. Evet, kasa kasa bira alıp, çıtır çerezle sıcacık evinizde de yeni yıla girmek güzeldir illaki. Ama ne kadar heyecan verici olduğu tartışılır. Bu yeni yıl bünyenize biraz çılgınlık depolayın, doldurun valizinizi ve olmak istediğiniz yere gidin. İşte yılbaşında seyahat etmek için 7 neden.

{ad:0}

Çünkü Yılın Son Tatili

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

E ne de olsa koca bir yılı geride bıraktık. Pandemiden bu yana birçoğumuz malum sebeplerden ötürü seyahat etme şansını elde edemedi. Ama olsun, iki senenin ardından bu süreçten kurtulmak için yılbaşı tatili güzel bir fırsat. Sen de yılın bu son tatil gününü de evde geçirmemek istiyorsan Yılbaşı Rota Önerileri hakkında derlediğimiz yazıya bakabilirsin!

Çünkü Yeni Yılın İlk Gününü Özel Kılabilirsin

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Unutmamak gerekir ki gezip görülen yerler anılarımızın en değerli hazinesi olacak. Elimize geçen her fırsatı özel kılabiliyor olmamız bizim lehimize. İmkansızlıkları bahane etmek hiçbir işine yaramaz. Yaşadığınız şehirden farklı bir yerde 10’dan geriye sayarak, yeni yılı çok daha özel kılabilirsiniz. Bunun için Henüz Yılbaşı Programı Yapmayanlara Alternatif 8 Fikir adlı yazımıza bakın!

Çünkü Farklı Bir Deneyim Yaşayabilirsin

yilbasi turlari

Burada herkes soğuktan donarken, sen ülkenin güneyinde bir plajda, üstünde mayon, elinde mojitonunla yeni yıla merhaba diyebilirsin mesela. Neden olmasın? Kışın denize girebileceğin Akdeniz sahil kasbalarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsin!

Çünkü Pandeminin Etkilerini Unutmak İçin Güzel Bir Zaman

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Hani pandemiden bu yana yurt dışına çıkmak bir çoğumuz için hayal oldu ya, işte böyle anlarda ülkemizin güzelliklerini keşfetmek için bir fırsat. Şimdi bu fırsatı yeni yıl bahanesiyle çarp. 

Çünkü Bu Sene Çok Gezelim Mottosuna İnanıyoruz

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Hepimizin içinde yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş diye bir inanış var. Ne de olsa yeni yıl, yapılacaklar listelerinin sıralandığı, radikal kararların alındığı bir dönem. Bu radikal kararların ne kadarının uygulandığı tartışılır tabi ama şu bir gerçek ki "çok gez", "yeni bir bölge keşfet" "bu yıl 3 şehir gör" gibi seyahat odaklı maddelerin en başlarda yer ettiğini çok iyi biliyoruz o listelerde. Ekipçe biz de yapıyoruz çünkü. Sen de bu inanışla düş yollara.

Çünkü İstanbul Sokaklarında Parti Düzenlenmiyor Artık

yilbasinda nisantasi neden suslenmeyecek

Biz İstanbulluların kanayan yarası olan konu, eski sokak partilerinin artık yapılamıyor olması. En güzeli 2013 Nişantaşı Sokak Partisi olduğu zamanlardan bu yana çok şey değişti bu güzel kentte. Sokak partilerinin yapılmadığı bu günler içimize biraz burukluk verse de mood'umuzu düşürmüyoruz. Madem sokak partileri düzenlenmeyecek artık seyahat etmek için bir bahane daha bulabiliriz biz de.

Çünkü Herkesin Hayalinde Olmak İstediği Bir Yer Var

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

E o zaman ne duruyorsun? Hayalini gerçekleştirmek için tutacağın dileği, yeni yılda olmak istediğin yerde karşılayabilirsin. Yeni yıla içini gıdıklayan umut kıvılcımlarıyla girmek için hayalinin peşinden gidebileceğin sihirli yeri keşfet.

Yılbaşında Seyahat Etmek İçin 7 Neden

Bonus: Yeni yılı Türkiye'nin en iyi kayak otellerinde geçirmek için uygun fiyatlı otellerini senin için listeledik. Kayak Otelleri sayfasına gitmek için tıklayabilirsin!

Keyif dolu gezilerin eksik olmadığı bir yıl olması dileğiyle.

Yorumlar

tokay ceritoğlu 
24.12.2014
Gençler hiç durmayın, oturmakla bir yere varılmıyor.