Size Bu Yaz En Keyifli Tatilinizi Yaşatacak 10 Bungalov

Size Bu Yaz En Keyifli Tatilinizi Yaşatacak 10 Bungalov

Paylaş
Bengi Alkaya  
Eklenme: 30 Nisan 2019
 • Son Güncellenme: 02 Şubat 2024
Size Bu Yaz En Keyifli Tatilinizi Yaşatacak 10 Bungalov

Baharın yüzünü gösterdiği ve yaz tatiline sayılı haftaların kaldığı şu günlerde henüz tatil planı yapmamış olanlar otel arayışlarına başladı. Klasik bir tatilden farklı, yepyeni bir deneyim yaşamak isteyenlerin ilgi odağında ise son dönemlerin popüler konaklamalarından bungalovlar var. Bungalov tatil yerleri düşünüldüğünde ister doğa içinde, ister denize sıfır, isterseniz sessiz ve bir o kadar huzur dolu bir ortam sunan bungalov tatil köyü işletmeleri, şehir stresinden bunalanlara adeta ilaç gibi geliyor.

{ad:0}

İşte size bu yaz en keyifli tatilinizi yaşatacak doğa içinde bulabileceğiniz en iyi bungalovlar listelerine girebilecek türde olan 10 bungalov tatil köyü adresini bu yazımızda sizler için derledik;

1- Hayıtbükü Ahşap Evleri, Datça

hayıtbükü ahşap evleri

Hayıtbükü Ahşap Evleri, Datça'nın denizi ve doğasıyla büyüleyen koylarından yalnızca biri olan Hayıtbükü'nde yer alıyor. Buradaki bungalow evleri denize sıfır bir konumda. Deniz kenarı bungalov evler içerisinde yer alan ve denize sadece 50 m mesafede konumlanan tesis, özel plajı, zengin kahvaltısı ve tabi ki konforlu ahşap konaklama birimleriyle ön plana çıkıyor. Üstelik tüm bunların yanı sıra burada minik misafirler çocuk oyun alanında aktivite dolu bir gün geçirirken siz de yoga salonundan faydalanabiliyor, dilediğiniz zaman tesisten bisiklet kiralayıp doğanın tadını çıkarabiliyorsunuz. {product:4846}

2- Sultan Camp, Fethiye

Sultan camp

Doğa içinde konaklamanın popüler adreslerinden Fethiye Gezilecek Yerler içerisinde Kabak Koyu'nda yer alan Sultan Camp, eşsiz manzarasıyla dikkat çekiyor. Doğayla adeta bütünleşmiş bir dekorasyona sahip olan tesis, bungalovun yanı sıra kamp yapmak isteyenlere çadır konaklaması da sunuyor. Siz de Sultan Camp'ın bahçesindeki hamaklarda ve oturma alanlarında bol bol dinlenebilir, konaklamanız boyunca lezzetli mutfağı ve serinleten içeceklerin sunulduğu barın tadını çıkarabilirsiniz.

{product:2847}

3- Tree Tops Park Hotels, Şile

Jakuzili bungalov ev arayışınız var ise, Tree Top Park Hotels özellikle çiftler için oldukça uygun bir konaklama tesisi olacaktır. Ağva Gezilecek yerler düşünüldüğünde, Tree Tops Park Hotels, dere kenarında kurulmuş, minimal ahşap bungalov mimarisi ile huzur dolu bir hafta sonu geçirmeniz için önerebileceğimiz jakuzili bungalov tesisleri arasında yer alıyor. Ufak bir havuz imkanı da bulunan tesisi özellikle baş başa romantik bir hafta sonu geçirmek isteyenler için tavsiye ederiz.

{product:638}

4- Pitos Bungalows, Bodrum

pita bungalows

Bodrum-Gümüşlük’e 2 km uzaklıkta, 100 yıllık bir okaliptüs ağacının gölgesinde yer alan Pitos Bungalows, sakin bir tatil düşleyenlere yılın dört mevsimi hizmet vermeye devam ediyor. Bu tesisteki bungalow evleri denize sıfır konumunda. Denize yakın konumu ile avantaj sağlayan tesisin plajın yanı başında bir de restoranı bulunuyor. Konuklar bu restoranda gün batımına karşı birbirinden lezzetli yemeklerini yerken, dinlenmek için tesisin bahçesini tercih edebiliyor.

{product:18401}

5- Olympos Village, Olimpos

olympos village

Olimpos Antik kenti’ne çok yakın bir konumda yer alan Olympos Village, bünyesinde bir açık yüzme havuzunun yanı sıra şezlong ve şemsiyelerle donatılmış güneşlenme terasına ev sahipliği yapıyor. Tesisin ahşap bungalovları tüm ihtiyaçlarınız ön planda tutularak dizayn edilmişken, her bir bungalov yemyeşil bir bahçeye bakıyor. Böylece size de tesisin bahçesinde, havuz başında, restoranında ya da barında keyifli saatler geçirmek kalıyor. Balayınız için ideal olan bu işletme gibi daha farklı yerler arıyorsanız, Balayı çiftlerine özel bungalov evlerini derlediğimiz yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

{product:20071}

6- Ada Bungalov, Rize

ada bungalov

Popüler tatil beldelerinden uzak bir yaz tatili geçirilebileceğinin kanıtı olan Ada Bungalov Tatil Köyü, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde, Fırtına deresi manzarası ile ahşap bungalov evlerden oluşan bir tesis. Tesis her ne kadar deniz ya da havuzlu bir seyahat sunmasa da doğası ve yazın dahi serin olan havasıyla sezon boyunca tercih edilmek için pek çok sebep barındırıyor. Tesisin tümü ahşap olan bungalovları ihtiyaçlarınız olduğu kadar zevkiniz de ön planda tutularak dizayn edilmiş. 

{product:27670}

7- Kazdağları İda Natura Bungalov Otel, Akçay

kazdağları ida natura

Yeşil, doğa ve huzur denince ilk akla gelen yerlerden Kazdağı’nın eteklerinde, Akçay’da yer alan Kazdağları İda Natura Bungalov Otel, sakin bir seyahat için tercih edilebilecek bir diğer durağımız. Oda-kahvaltı konseptinde hizmet veren bungalov tatil köyü, gerek sabahlar servis edilen lezzetli serpme kahvaltısı gerek bahçe içindeki bungalovları ile övgüyü bir hayli hak ediyor. Üstelik otelin konumu Kazdağı Milli Parkı’nda sizi bekleyen pek çok doğal güzelliğe yakın oluşuyla da dikkat çekiyor.

{product:18102}

8- Palmira Bungalow & Camping, Selimiye

palmira bungalow

Marmaris Selimiye’de yer alan Palmira Bungalow & Camping, doğa aşıklarına hitap eden tesisler arasında yer alıyor. Hem bungalov hem de çadır konaklamasına olanak sunan bu tesis, bungalow evleri denize sıfır olması nedeniyle tercih ediliyor ve sahilde hizmeti alabileceğiniz anlaşmalı bir plaj alanı bulunuyor. Palmira Bungalow & Camping'ın bungalovları ise hem doğa hem de deniz manzarasına ev sahipliği yapıyor.

{product:30120}

9- Deep Ocean Bungalows & Camping, Fethiye

deep ocean bungalows

Panoramik bir Kabak Koyu manzarasına sahip olan Deep Ocean Bungalows & Camping, açık yüzme havuzu, tamamı deniz gören bungalovları ve lezzetli mutfağıyla siz konuklarına tatilden beklediğiniz her şeyi fazlasıyla sunuyor. Havuzlu bungalov evleri düşündüğünüzde Fethiye’nin muhteşem deniz manzarasını havuz keyfi yaparken önünüze sunan ve eşsiz bir deneyim yaşatan Deep Ocean Bungalows&Camping, restoranında açık büfenin yanı sıra alakart menü de servis ediliyor. Otelin havuz başında bir güneşlenme terası bulunuyor ve denize uzaklığı yalnızca 400 metre.

{product:17319}

10- Etenna Bungalow Hotel, Çıralı

etenna bungalow

Antalya-Çıralı'da deniz kenarı bungalov evler kategorisinde, denize sıfır konumda yer alan Etenna Bungalow Hotel, siz konuklarına özel plaj alanında gün boyu deniz keyfi yaşatırken, akşamları ahşap bungalovlarında konforlu bir gece geçirmenizi sağlıyor. Otelin kahvaltısından yemeklerine kadar tüm menüleri ise organik ürünlerle hazırlanıyor. Siz de narenciye ağaçları içerisinde keyifli bir yaz tatili geçirmek istiyorsanız rotanızı ilk fırsatta Etenna Bungalow Hotel'e çevirebilirsiniz.

{product:2861}

Doğayla iç içe, adeta inziva niyetine eşsiz bir tatil fırsatı yakalayabileceğiniz en iyi bungalovlar Türkiye’nin dört bir yanında artmaya devam ediyor. Son yılların yükselen tatil trendleri arasına giren bungalov tatil evleri aynı zamanda sürdürülebilir turizm ve doğa dostu otelcilik konularını benimseyen farklı konsept ve tasarımlarıyla misafirlerini karşılıyor. Daha fazla bungalov ev alternatifleri için Neredekal.com'un listelediği Bungalov Evler sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

turgay arslantürkoğlu 
23.07.2021
bEN BU KADAR FIRSATÇI BİR MİLLET GÖRMEDİM...MADEM PANDEMİ VAR MADEM HERKES BÖYLE YERLERE KAÇIYOR...gELİN BAKALIM BUNGALOW AHŞAP BİR EVE(MALİYETİ 10-15 BİN TL) GECELİK 500 TL İLE 1500 TL ARASINDA PARA İSTENİYOR)BU FIRSATÇI İNSANLARDAN UTANIYORUM.ASGARİ ÜCRET 2500 TL 2-3 GECE SADECE KONAKLAMAYA YETER YEME İÇME...VAY HALİNE BENİM MİLLETİMİN.YAZIKLAAR OLSUN
Kerim Bey 
11.05.2021
Kendi ülkesinin insanına paranız yoksa gelmeyin diyen cahiller nankörsünüz.
Büşra Kaymak 
03.05.2021
Fiyatlardan şikayet edenler gelmesin belli bir kalite var diye bı yorum okudum hep cebinde parası olanlar seviyeli oluyor zaten. Seviyeyi gorgusuzlukte bulanlar var doğrudur. Biz öğretmenler memurlar veya işçileri hiç saymıyorum seviyesiz seviyesiz evimizde otururuz prestijiniz zedelenmesin sezlongunuzda kültür yaristirirsiniz sizin nezaket sandığınız müşteri hizmetlerini bı de bizden hiç bir ücret ödemeden görseydiniz bu şekilde göklerde ucmazdiniz. İyi tatiller
Cenk Güner 
15.04.2021
Kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz. Pandemiden dolayı fiyatların inmesi gerekirken, Daha fazla yükseldi. Bizde protesto ederek böyle pahalı işletmelere para kazandırmıyoruz.
Mahir Ümmetoğlu 
24.01.2021
Vatandaşımız da nasıl olsa parasını verdim diyip sabaha kadar klimayı kullana biliyor bu tarz tesislerinde fiyat uygunluğu yapabilmesi için kendi evimizde gösterdiğimiz özeni bu insanların mallarına gösterebiliriz kapıyı kıranımı ararsın kumandayı bozanımı yatağa sigara izmariti düşürenimi yani bir nebze işletme sahiplerine hak veriyorum
Daha fazla yorum gör