Ayşen Durmaz - 6 Ağustos 2018, Pazartesi 22:44
İlgi alaka çok güzel. Çalışanlar çok iyiler ve hizmetleri süper. Fiyat çok uygun, oda çok rahat, çok temiz. Her şey için teşekkürler. Bir daha gelsem direk geleceğim otel burasıdır. Çalışanlar muhteşemler. Güler yüzleri için teşekkürler.
Şemsettin Alagöz - 18 Şubat 2018, Pazar 22:54
Hafta sonu Erciyes'e kar görmeye Adana'dan geldik. Kısa ve net söyleyeyim kendi evimde bile bu kadar rahat etmedim. Özellikle Fatih ve Yavuz beyler, adını bilmediğim kahvaltı bölümündeki personel arkadaşlar, temizlik bölümündeki personel arkadaşlar ve resepsiyondaki genç arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güler yüzünüz için.
HAMZA NACİ BALO - 22 Ağustos 2016, Pazartesi 14:52
İnternet sayfasından göründüğünden çok daha temiz ve kaliteli. Açık büfe şeklindeki kahvaltısı çok iyi. İşletmeci Fatih Bey ve yeğeni Mehmet Bey beyefendi ve yardımsever insanlar. Kayseri'yi bizim gözümüzde çok iyi temsil ettiler. Teşekkür ederim kendilerine.
TNM G. - 20 Mart 2014, Perşembe 11:58
Otele bugün yerleştik, harika gerçekten. Personelin ilgilisi süper, odalar çok temiz, ayrıca fiyat da oldukça uygun. Tavsiye ederim.
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
4 Kullanıcı Yorumu