Eski Foça Pansiyonları - Pansiyon Fiyatları
Harika manzaralar eşliğinde unutulmaz bir tatil geçireceğiniz Eski Foça'da, ekonomik konaklamanın adresi; Eski Foça pansiyonları…
Eski Foça, İzmir'in en popüler tatil lokasyonlarından biri. Belki de hayatınız boyunca yaşayacağınız en güzel tatili burada yaşayabilir ve unutulmaz anlar ekleyebilirsiniz hafızanıza. Ah bir de Ege Denizi'nin o eşsiz güzelliği yok mu, Eski Foça'ya sırf bunun için bile gidebilirsiniz. Önce küçük bir ada selam verecek size Eski Foça'ya girerken, sonra birden görkemli manzarasıyla büyüleyecek sizi bu nadide bölge.Eski Foça'da tatil yapanların büyük bir çoğunluğunu genç kesim oluşturuyor. Belki de bu dinamizmin nedeni de budur. Yerli-yabancı birçok turistin akın ettiği Eski Foça'da konaklama alternatifleri de bir hayli fazla. Ancak merkezi ve hesaplı bir konaklama düşünüyorsanız eğer, Eski Foça pansiyonları sizin için doğru adres olacaktır.
Küçük ve sevimli birer aile işletmelerinden oluşuyor Eski Foça pansiyonları. Çoğu taş binalardan meydana geldiğinden, nostaljik bir hava hakim Eski Foça pansiyonlarına. Pansiyon deyip geçmeyin, aradınız her şeyi Eski Foça pansiyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Buna samimiyet de dahil. Tüm Eski Foça pansiyonlarında leziz bir sabah kahvaltısıyla güne merhaba diyeceksiniz. Ayrıca Eski Foça pansiyonları konum itibariyle bir hayli avantaj sahibiler. Çarşıya ve plajlara 5-10 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz Eski Foça pansiyonlarından.
Eski Foça pansiyonlarında konaklama yaparken evinizin rahatlığını aramayacağınızdan da emin olabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, ekonomik bir tatil için de Eski Foça pansiyonları oldukça ideal bir konaklama alternatifi. 2018 Eski Foça pansiyon fiyatları 75 TL ile 100 TL arasında değişiyor. Üstelik bu fiyatlar kişi başı değil, oda fiyatı. Eski Foça pansiyon fiyatlarına kahvaltı da dahil ayrıca.
Eski Foça pansiyonlarında konakladığınız süre boyunca, Foça Siren Kayalıkları ve Adalar tekne turuna mutlaka katılmalısınız. Ayrıca birbirinden eşsiz koyları keşfetmeli, yarımadada keyifli bir yürüyüş yapmalı ve günbatımı manzarasını kesinlikle görmelisiniz.
Eğer bu yaz tatilinizi Eski Foça'da geçirmek ve Eski Foça pansiyonlarında konaklamak istiyorsanız, yer bulabilmek için 2 ya da 3 hafta önceden mutlaka rezervasyonunuzu yaptırmalısınız. Hatta yüksek sezonda 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırmanız daha iyi olur düşüncesindeyiz. Hem bu sayede erken rezervasyon fırsatlarından yararlanıp, Eski Foça pansiyon fiyatlarından çok daha uyguna yararlanma şansı bile elde edebilirsiniz. Vakit kaybetmeden sitemiz üzerinde yer alan Eski Foça pansiyonlarını ve Eski Foça pansiyon fiyatlarını incelemeye başlayabilirsiniz.
Şimdiden keyifli bir tatil geçirmenizi dileriz.

Mavi Su Pansiyon
Aycan Altungül - 15 Nisan 2018, Pazar 12:47
Nezaket sahibi insanlar
Samimi, doğal ve bir o kadar da nezaket sahibi insanların iç içe olduğu ve müşterilerinin memnuniyeti için her türlü imkanı yaratan bir işletmede tatil yapmak istiyorsanız Mavi Su Pansiyon bunun için en doğru adres. Her şey için çok teşekkürler.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Oğuz Yanardağ - 15 Nisan 2018, Pazar 12:18
Merkezi konum
Mükemmel bir yer. Sıcak ve içten tavırları ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz, aynı zamanda güvenilir ve temiz bir ortamda konaklayacağınız, Eski Foça'nın en güzel yeri. Merkezi konumda bulunun Mavi Su Pansiyon bu yönden de tercih edilebilecek bir yer. Birçok yere seyahat ettim ve birçok yerde sabah kahvaltısı yaptım fakat bu yerin kahvaltısını zirvede tutacağım. Organik kahvaltı sunan yeri tercih etmeniz için seçeneklerden sadece biri. Bu yeri tercih etmeniz gereken birçok neden söyleyebilirim. Kısacası Eski Foça'ya gelecekseniz burayı tercih etmelisiniz.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Oğuz Yanardağ - 14 Nisan 2018, Cumartesi 18:54
Merkezi yerde olması
Mükemmel bir karşılama, temiz oda ve isteyeceğiniz bütün rahatlığa sahip olabileceğiniz Eski Foça'nın nadir bir yeri bence. Kesinlikle kalmalısınız ve tercih etmelisiniz. Konum olarak kolay bulunabilecek ve ulaşım olarak merkezi yerde olması harika. En dikkat çeken temizlik ve muhteşem dekorlar sizin de dikkatinizi çekecektir. Güzel bir çiftin işletmiş olduğu bu mekan ailelere ve gençlere uygun bir yer.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Foça Yalı Otel
Selçuk Duran - 7 Nisan 2018, Cumartesi 00:26
Odalar çok eski
Odalar çok eski ve kötü. Bana 250 TL'den oda sattılar. Tanık oldum, başka kişilerin 200 TL'den kaldığını gördüm.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)
Tesis Yetkilisinin Cevabı
Selçuk Bey, farklı fiyatlandırılmış oda tiplerimiz mevcut. Standart oda fiyatlarımız 200 TL'dir. Süit ve 3 kişilik odalarımız 250 TL. Odalarımızın eski oluşu temizliğimize toz kondurmuyordur umarım. Eskiler yenilenmeye, sizlere daha konforlu sunuma getirilmeye elbette açıktır. İlginize teşekkürler.
13 Nisan 2018, Cuma 14:26
Mavi Su Pansiyon
Gözde Çetiner Uslu - 28 Mart 2018, Çarsamba 00:19
Temizlik, güler yüz, rahatlık
En kısa zamanda tekrar geleceğim mis gibi pansiyon. Temizlik, güler yüz, rahatlık, denize ve merkeze yakınlık... Tüm kahvaltılıklar kendi üretimleri ve şahane. Harika bir tatildi.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Esra Ersantolu - 20 Mart 2018, Salı 09:34
Muhteşem ötesi bir kahvaltı
Bir yere tatile gittiğinizde neye önem verirsiniz? Kaldığınız yerin güzel olmasına, temiz olmasına, pansiyonun konumuna, fiyatına, ekstralarına... Böyle bir pansiyon hayal edin. İlk gördüğünüzde 'ay çok tatlı' dediğiniz. İçeri girdiğinizde de sahibi Ümran Hanım'ı sanki yıllardır tanıyormuşsunuz da, ziyarete gelmişsiniz gibi. Öyle samimi bir karşılama. Bir anda o kadar aileden oluyorsunuz ki, eğer hastaysanız size özel yapılan doğal bitki çaylarını içerken buluyorsunuz kendinizi. Yani kısaca; tertemiz odalar, samimi insanlar, muhteşem ötesi bir kahvaltı, konum deseniz zaten daha iyi olamaz. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim ve ben de bir kez daha gittiğimde yine orada kalacağım bir pansiyon/ev. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Eren Kartal - 27 Şubat 2018, Salı 19:18
Foça’nın en güzel pansiyonu
Kısaca bahsetmek gerekirse, geldiğinizde aile samimiyeti hissettiren, ayrılırken hüzünlendiren, muhabbeti, ilgisi, güler yüzü ve benim için en önemlisi bana çok değerli bir abla kazandıran güzel Foça'nın en güzel pansiyonu Mavi Su Pansiyon. Foça'da acı ama sonu tatlı bir hatıram; kedi tarafından ısırıldığımda o çaresiz anımda beni Ümran ablama gitmem gerektiğini hissettirecek kadar kendini sevdiren ve daha sonra benimle öz kardeşiymiş gibi ilgilenen güzel bir ablam. Güzel vakit geçirmek istiyorsanız Foça'yı tavsiye ederim ama daha da güzel vakit geçirmek istiyorsanız Mavi Su Pansiyon'a kesin uğramanızı tavsiye ederim... Not: Foça'ya ilk defa gidiyorsanız kedilerine dikkat edin. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Şeyma Demir - 27 Şubat 2018, Salı 11:09
Odalar temiz ve ferah
Kapıdan girer girmez kocaman bir samimiyetle karşılaşıyorsunuz. Odalar temiz ve ferah, hizmetleri mükemmel. Foça yazları güzel ama eğer kış mevsimi için geliyorsanız odalar sıcacık. Ümran ablanın samimiyetini, terasta yapılan kahve muhabbetlerini özleyeceğinize eminim. Rabia annenin reçellerini ve ekmeklerini tatmadan gitmeyin derim. Yaz-kış Foça'nın en güzel pansiyonu olduğuna eminim. Eski Foça'ya her geldiğinizde güvenle kalabileceğiniz, hatta bence kalmanız gereken bir yer. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Serap Akdemir - 11 Şubat 2018, Pazar 11:52
İlgilerinden, odasından, kahvaltısından
İlk kez geldiğim Foça'da iyi ki de gelmişim diyerek dönüyor olmamda Mavi Su Pansiyon'un da etkisi büyük. İlgilerinden, odasından, kahvaltısından, aslında her şeyinden:) memnun kaldığımızı belirterek sahiplerine teşekkürlerimizi iletmek isterim.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Foça Yalı Otel
Eda yılmaz - 5 Ocak 2018, Cuma 06:48
Odalar gayet temiz
Hafta sonu için çok keyifli bir otel, sakin ve manzara muhteşem. Odalar gayet temiz, samimi personel, her konuda yardımcı oldular. Alev Hanım'a teşekkürler.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)
Tesis Yetkilisinin Cevabı
Eda Hanım memnuniyetiniz bizi sevindirdi. Sizi otelimizde tekrar misafir etmekten mutluluk duyarız. İyi günler.
8 Mart 2018, Perşembe 10:10
Mavi Su Pansiyon
Büşra T. - 3 Aralık 2017, Pazar 19:58
Kahvaltısının lezzeti
Eski Foça'daki güzel atmosferin devamı niteliğindeki bir pansiyon. Güler yüzlü bir ailenin işlettiği mükemmel bir yer. Kahvaltısının lezzeti, odalarının temizliği ve merkezde oluşuyla tüm beklentileri karşılıyor. Artık Foça'da tek adresimiz var.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
İLKE MUSAOĞLU - 1 Kasım 2017, Çarsamba 14:58
Temiz bir pansiyon
Arkadaş grubumuzla gittiğimiz ve kesinlikle çok memnun kaldığımız bir işletme. Özellikle benim gibi hijyen takıntılılarını bile memnun edecek düzeyde temiz bir pansiyon. Güler yüzünü asla esirgemeyen pansiyonun sahibesi Ümran Hanım'a tekrar teşekkür ediyorum, çünkü isteklerimiz bitmedi ve hepsini sabırla dinledi. :) Son olarak kahvaltıda ikram ettikleri kendi üretimleri olan köy ekmeğine ba-yıl-dık... Kışın Foça'ya rakı balığa gittiğimizde bile kalmayı düşündüğümüz çok minnoş bir yer.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
B. Hasan GÖNÜLLÜ - 26 Ekim 2017, Perşembe 22:47
Harika kahvaltı
İlgi, sıcak ve samimi davranış, çevre ve gezilebilecek yerler hakkında bilgilendirme, tertemiz oda, harika kahvaltı ve sohbet ve muhteşem Foça. Evimizde gibi hissettik. Teşekkürler.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Küçük Deniz Pansiyon
Ali Ormancı - 20 Ekim 2017, Cuma 18:59
Odalar gayet konforluydu
Her şey çok güzeldi, kahvaltı, odalar gayet konforluydu. Çok beğendik, ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Küçük Deniz Pansiyon
Nilgün Karaaslan - 16 Ekim 2017, Pazartesi 17:18
Her türlü yardımcı oluyorlar
İlk önce bu fiyatta ve kalitede Foça'da konaklama yeri bulmak imkansız. Her türlü yardımcı oluyorlar. Özellikle Yunus Bey'e teşekkür ederiz, bizimle çok ilgilendi.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Küçük Deniz Pansiyon
Yunus aydın - 16 Ekim 2017, Pazartesi 16:51
Odaları otantik
Ulaşım kolay, odaları otantik ve çok şirin. Personeller gayet ilgiliydi. Çok memnun kaldık.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Küçük Deniz Pansiyon
Cansu ocal - 13 Ekim 2017, Cuma 14:43
Odalar temiz ve bakımlıydı
Odalar temiz ve bakımlıydı. Otelin tam merkezde olması büyük bir avantajdı. Kahvaltıyı denize karşı, huzur dolu şekilde yaptık. Müthişti her şey. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Gokcek isik - 11 Ekim 2017, Çarsamba 21:08
Sıcak ilgi ve hizmetleri
10.10.2017 tarihinde 1 gece konakladığımız Mavi Su Pansiyon'da gördüğümüz sıcak ilgi ve hizmetlerinden dolayı memnuniyetimizi bildirir, teşekkür ederiz.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
eren karakaya - 20 Eylül 2017, Çarsamba 21:32
Çok güzel hizmet
Kısa zaman kalmamıza rağmen çok güzel hizmet, deneyim, uygun fiyat, her şey dört dörtlüktü. Herkese öneriyorum.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Taylan Karakaya - 20 Eylül 2017, Çarsamba 18:09
Temiz odalar
3 yakın arkadaşım ile birlikte İzmir Merkez'den çantalarımızı sırtlanıp, bisikletlerimizi alıp yola koyulduğumuz günün akşamında yorgunluktan dönemediğimiz zaman denk geldik ki iyi ki de yorulmuş ve dönememişiz. Her yönü ile mükemmel bir pansiyon, sıcak karşılama, temiz odalar, bir pansiyondan daha fazlası diyebilirim ki özellikle sohbeti bol bir sabah kahvaltısı gerçekten çok güzeldi. :) Keşke vaktimiz olsaydı da daha fazla kalabilseydik. Ancak en kısa zamanda tekrar dönüp kalmayı düşünüyorum. İşletme sahibi Ümran Hanım'a güzel karşılama ve misafirperverliği için tekrar teşekkür ediyorum, umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz. :))
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Gurbet ergin - 11 Eylül 2017, Pazartesi 15:26
Su gibi tertemiz bir pansiyon
Eski Foça'da temiz güzel insanların işlettiği adının hakkını veren su gibi tertemiz bir pansiyon. Temiz ve kaliteli hizmet anlayışını ev sıcaklığıyla birleştiren işletme sahibi Ümran Hanım'a teşekkür ediyorum. Odalarının ve çarşaflarının beyaz sabun koktuğu tertemiz, çarşının hemen içinde ulaşımı çok rahat bir pansiyon. Anneciği ekmekleri reçelleri zeytinleri kendi elleriyle yapıyor ve muhteşem lezzetlidir. Eski Foça'ya tekrar gidip kalacağım ve herkeslere tavsiye edeceğim çok güzel bir pansiyon.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Tuba-Harun Keleş - 10 Eylül 2017, Pazar 12:23
Gösterdikleri ilgi ve yakınlık
Foça'ya tekrar gelirsek burada bir evimiz olduğunu biliyoruz. Ümran Hanım'a ve annesine gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı çok teşekkür ederiz. İllaki gidin deriz. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Caner Değirmencioğlu - 28 Ağustos 2017, Pazartesi 14:52
Bakımlı, temiz ve uygun fiyat
Eski Foça'daki en bakımlı, temiz ve uygun fiyata en iyi hizmeti bulabileceğiniz pansiyonlardan biri. Ferah ve temiz odaları, Foça'nın merkezinde oluşu büyük avantaj. Kaldığım süre boyunca Ümran Hanım ve çok kıymetli annesi sıcak ve samimi gülüşleriyle karşıladılar. Her sabah kendi yetiştirdikleri organik ürünlerle hazırladıkları kahvaltıyı asla unutamazsınız. Kendinizi pansiyonda değil yazlık evinizde gibi hissediyorsunuz. Tekrar görüşmek dileğiyle...
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Kağan Çelebi - 22 Ağustos 2017, Salı 22:12
Zevkle döşenmiş odalar
Kapısından içeri adımınızı attığınızda doğru yerde olduğunuzu anlıyorsunuz. Zevkle döşenmiş tertemiz odaları, konumu, lezzetli kahvaltısı ve Ümran Hanım'ın misafirperverliği, daha fazla söze gerek bırakmıyor. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Sema - Kağan Çelebi.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
gamze yıldırım - 22 Ağustos 2017, Salı 17:48
Çok sıcak bir ortamdı
Ne güzel bir yer bilseniz… Gidin derim, o zaman anlarsınız. Kahvaltı ederken çok mutlu oldum çünkü pansiyondaki tüm müşteriler birlikte sohbet edip kahvaltı ediyorduk. Alan dar olduğu için çok sıcak bir ortamdı. Bunu her yerde bulamazsınız. Ümran ve Murat nasıl bir yerde tatili geçirmeyi seviyorsa öyle bir yer yaratmış. Sıcak, samimi, temiz ve sevgi dolu... Gidin mutlu olacaksınız.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

İyon Pansiyon
Ayşe Yılmaz - 22 Ağustos 2017, Salı 10:17
Konum olarak güzel
Konumu çok güzel, denize sıfır. Kahvaltı sınırlı sayıda. Açık büfe diyorlar ama sanki kişi sayısına göre çıkarmışlar. İlk geldiğimiz gün kahvaltıya yetiştik maalesef yapamazsınız deyip kibarca reddettiler, dışarıda kahvaltı yaptık. Hayvan sever diye yazmışlar bir tane kedi vardı hayvanın karnı aç. Kemikleri sayılıyor. Kısaca tekrar tavsiye edeceğim yer değil.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
deniz ezgi varol - 20 Ağustos 2017, Pazar 19:22
Odalar tertemiz
Güne doğal ve lezzetli kahvaltıyla başlıyorsunuz. Pansiyon direkt merkezde yer alıyor ve plajlara ulaşım çok kolay. Odalar ise tertemiz. Ümran Hanım ve annesi Rabia Hanım 4 günümüzü geçirdiğimiz Foça'da bizi sıcacık ve samimi gülüşleriyle ağırladılar. Bu arada grip olursanız Ümran Hanım kendi bahçelerindeki adaçayıyla yardımınıza hemen koşacaktır. Tekrardan görüşmek üzere. Ezgi ve Oğuz.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Volkan Sevük - 19 Ağustos 2017, Cumartesi 11:50
Kahvaltısı yeterli ve lezzetli
Tertemiz, sıcacık bir pansiyon... Kahvaltısı yeterli ve lezzetli... Eski Foça'da gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir yer... Ümran Hanım da gerçekten ilgili bir sahibe...
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

İyon Pansiyon
Abdurrahman Özgür - 13 Ağustos 2017, Pazar 20:16
Konumu güzel
Kalınabilecek bir mekan. Oda temizliği yeterli ancak biraz eski ve tesis sahibi harici çalışanlar biraz zorlama ile yardımcı oluyor. Pansiyon konumu güzel. Ancak genel olarak bölgede park sorunu var. Kahvaltı yeterli çeşitlilikte.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Buket Balcı - 7 Ağustos 2017, Pazartesi 18:00
Temizlik ve güvenlik
Temizlik ve güvenlik bakımından harika bir pansiyon. Gönül rahatlığı ile kaldık. Yeterli bir kahvaltısı var, her şey çok lezzetli. Karşılama da çok içten! Konum olarak ise merkezin direkt içinde ve plajlara giden minibüse çok yakın. Sıkıntısız tercih edebilirsiniz. :))
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Cansu Saylan - 6 Ağustos 2017, Pazar 10:55
Çok memnun kaldık
Tertemiz odasıyla, sıcacık ortamıyla kesinlikle uğramadan geçilmemesi gerek. Biz çok memnun kaldık. Her yönüyle…:)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Ömer Hasret - 5 Ağustos 2017, Cumartesi 00:27
Yepyeni, tertemiz, mükemmel konum
Yepyeni, tertemiz, mükemmel konum. Foça'nın yerlisi Ümran Hanım doğup büyüdüğü evde, Mavi Su Pansiyon olarak misafirlerini ağırlıyor. Tertemiz odaları ve banyolarından teras katındaki çok şirin mutfağına kadar her köşesinde gösterilen şahsi özeni hissediyorsunuz. Annesi Rabia Hanım'ın köydeki çiftliğinde kendi elleriyle pişirdiği ekşi mayalı ev ekmeği, tamamen doğal zeytinleri ve reçelleri ile zenginleşen kahvaltısı çok keyifli. Foça'ya gelince; muhteşem bir tatil kasabası. Her şey Mavi Su Pansiyon'a yürüme mesafesinde. Yeme, içme, eğlence mekanlarında seçenek bol ve çok kaliteli. Gerekli tüyoları Ümran Hanım'dan alabilirsiniz. Bence denize girmek için en güzel yer, merkez iskele veya yanı başındaki halk plajı. Özellikle gün batımını iskeleden izlemek harika. İlle de kumsal diyorsanız biraz kuzeydeki 'beach'ler düşünülebilir ama merkez çok daha karakterli bu konuda. Mavi Su Pansiyon: şiddetle tavsiye ederim.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Hakan Güneş - 4 Ağustos 2017, Cuma 14:45
Kahvaltıda sundukları ev yapımı
Foça'da bir gece kalma şansımız oldu. Mavi Su Pansiyon kendinizi evinizde hissedebileceğiniz temiz, düzenli, harika bir yer... Kahvaltıda sundukları yiyecekler ev yapımı. Gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz.:) Ekmeklerini de kendileri yapıyorlar. Önümüzdeki yıl daha uzun zaman ayırmayı planlıyoruz.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Metin Şevik - 29 Temmuz 2017, Cumartesi 22:30
Sıcacık ve samimi eviniz
Foça'da gönül rahatlığıyla tatili yapabileceğiniz, sıcacık ve samimi eviniz. Herkese tavsiye ederim. Her şey için teşekkürler ediyoruz.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Güliz Özturanlı - 28 Temmuz 2017, Cuma 01:04
Kahvaltısı taze ve doğal
Mavi Su Pansiyon, Foça'da kalabileceğiniz en temiz yer. Kahvaltısı taze ve doğal ürünlerden ve ekmeklerini kendileri yapıyorlar. Evinizdeymiş gibi hissedebileceğiniz, temiz ve ferah odaları ile harika bir yer. :) Sahipleri çok güler yüzlü insanlar. Eski Foça'da konaklamak isterseniz mutlaka uğramalısınız.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Foça Yalı Otel
mert ulaş - 24 Temmuz 2017, Pazartesi 12:08
Kahvaltı yetersiz
Farklı uygulamalar var. Kimine 180TL, bana da 200TL'den oda verdiler. Aynı şartlar altında. Odalar eski ve küflü. İdare eder yani. Kahvaltı yetersiz.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Foça Yalı Otel
Murat Tanış - 18 Temmuz 2017, Salı 10:00
Odalar köhne ve kokuyor
Otelin konumu sakinlik arayanlar için ideal ancak odalar köhne ve kokuyor. Banyolar küf içinde. Bir geceden fazla kalmak isteyenlere tavsiye etmiyorum.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Yusuf KÖSE - 10 Temmuz 2017, Pazartesi 23:44
Oldukça şirin bir yer
Hayatımda ilk kez geldiğim Foça'da denk gelebileceğim en iyi yer olduğunu yaşayarak görmek büyük bir haz benim için, kendinizi aile ortamında hissedebileceğiniz oldukça şirin bir yer, misafirperverlik en üst seviyede, işletme sahibi Ümran Hanım'ın iyi niyeti zaten bir başka güzellik katıyor buraya... Evinizdeymiş gibi yaptığınız israftan uzak kahvaltısı oldukça başarılı... Yani kısaca burası bir harika. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Ahmets - 10 Temmuz 2017, Pazartesi 09:51
Merkezi konumu oldukça iyi
Mavi Su Pansiyon çok güzel bir aile işletmesi. 2 gün konaklama fırsatımız oldu. Sıcak bir karşılama, temiz bir ortam, ev konforu, güzel bir köy kahvaltısı ile güne başlamak, samimi insanlar ve huzur istiyorsanız başka yer aramayın. Foça merkeze, otogara ve sahile yakın olması harikaydı. Ulaşımımız çok rahattı. İlk fırsatta tekrar görüşmek üzere. Her şey için teşekkürler.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Foça Yalı Otel
Ülker H - 9 Temmuz 2017, Pazar 22:17
Odalar küf kokuyor
Kahvaltı salonunda ayağımın dibinden fare geçti. Buradaki yorumlara bakarak otele gittik. Odalar küf kokuyor. Küf kokusunu bastırmak için sıkılan korkunç oda parfümü nefes almanızı engelliyor. Kahvaltı vasat, zaten fareyi gördükten sonra boğazımdan bir şey geçmedi. Tavsiye etmiyorum.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Ömür&Ahmet - 9 Temmuz 2017, Pazar 18:38
Foça'da kalınacak en nezih yerlerden biri
Foça'da kalınacak en nezih yerlerden birisi bence. Temizliği ve işletme sahibi Ümran Hanım'ın ilgi ve alakasına hayran kaldık. Yeni bir yer olduğu için çiçek gibi ve klima açmadan bile odamız gayet serindi. :) Denize de çok yakın, şiddetle tavsiye ederim. :)
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Stella Trevez - 5 Temmuz 2017, Çarsamba 00:59
Odamızdaki konfor ve ziyafet
Bayramda tavsiye üzerine gittiğimiz Mavi su Pansiyon'da eşimle birlikte 3 gece kaldık. Memnuniyetimizi anlatacak kelime bulamıyorum. İnsana huzur veren doğal güzelliğinin yanı sıra temizliği, odamızdaki konfor ve ziyafet niteliğindeki kahvaltısı 5 yıldız oteli aratmıyordu. Pansiyonun sahibesi Ümran Hanım'ın samimiyeti ve ilgisi de bize kendimizi bir dostumuzun evinde misafir edilmişiz gibi hissettirdi. Bize bütün bu güzellikleri sunan Ümran Hanım'a sonsuz teşekkürler...
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Filiz Gündoğar - 4 Temmuz 2017, Salı 14:41
Doğal kahvaltısı
Siteniz sayesinde bulduğumuz ama sahiplerini iyi ki tanıyıp iyi ki konaklamışız dediğimiz bir mekan. Şehir içinde oldukça temiz odaları olan ve de doğal kahvaltısının tadını unutamayacağımız bir yer. Çok teşekkürler.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Limon Pansiyon
Eylem ÖZTEN - 4 Temmuz 2017, Salı 10:45
Güler yüzlü çalışanlar
Çok güler yüzlü çalışanlar, temiz odalar mevcut. Evinizde gibi hissederek keyifli tatil yapabileceğiniz bir yer.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
zeynep uzun - 2 Temmuz 2017, Pazar 18:22
Konumu ideal
Mavi Su Pansiyon; yepyeni, tertemiz. Konumu da ideal. Güler yüzlü sahipleriyle kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz bir yer.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Ezgi Özdemir - 2 Temmuz 2017, Pazar 18:11
Kendinizi evinizde gibi rahat hissedersiniz
Eski Foça'nın merkezinde, sımsıcak ve güler yüzlü insanların işlettiği, kendinizi evinizde gibi rahat hissedeceğiniz bu tatlı pansiyonda kalmadan Foça'dan dönmeyin.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Aytul Kayserili - 2 Temmuz 2017, Pazar 17:54
Aytul Kayserili tarafından...
Tesadüfen rastladık ama abonesi olacağız. Temizliği ve güler yüzlü sahibesi bizi bizden aldı. Çok teşekkürler, iyi ki açılmışsınız.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Mavi Su Pansiyon
Senem Acaroglu - 2 Temmuz 2017, Pazar 12:50
Enfes kahvaltısı
Eski Foça'da kalınabilecek, bu yıl açılan en yeni, en temiz pansiyon. Klimalı, tertemiz banyoları ile rahat edebilirsiniz. Mis gibi ev yapımı reçelleri, köy ekmeği, kendi zeytinliklerinden toplanan mahsulleri sundukları enfes kahvaltısı ile tanışmanızı öneririm. Tam olarak merkezde yer almasından dolayı yürüme mesafesi ile her yere ulaşmanız mümkün.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Foça Yalı Otel
Ahmet Bakır - 1 Temmuz 2017, Cumartesi 22:06
Tertemiz odaları ve güler yüzlü personeli
Dalga seslerini odanızdan duyabilirsiniz. Huzur arayanların mutlaka kalması gereken bir otel. Tertemiz odaları ve güler yüzlü personeliyle çok memnun kaldık.
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)

Limon Pansiyon
Aslı - 28 Haziran 2017, Çarsamba 19:53
Temiz bir yer
Merhaba, Foça'ya ilk gittiğimde aşık olmuştum. Gerçekten döndükten sonra aklım Foça'da kalmıştı. İlk fırsatta tekrar gittim ve Limon Pansiyon'da konakladım. Limon Pansiyon'da çok keyifli zaman geçirdim ve gerçekten çok güzel, temiz bir yer. Pansiyonun tasarımına bayıldım. Buradan yazmak istedim. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim Doğukan Bey ve Tuğçe Hanım'a. Harika insanlar. Tekrar yolum düşerse kalacağım tek yer Limon Pansiyon. Kötü yorum yapılamaz bu pansiyon hakkında kesinlikle. ❣
- Faydalı buldum (0)
- Faydalı bulmadım (0)
Eski Foça pansiyon tavsiyeleri