Tümünü gör (33 Fotoğraf)
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 1
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 2
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 3
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 4
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 5
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 6
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 7
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 8
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 9
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 10
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 11
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 12
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 13
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 14
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 15
Leb-i Derya ApartGenel Görünüm - Görsel 16
4.8/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4

Misafirler Ne Dedi?

'Personel son derece güler yüzlü'
Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

17760, Dereköy/Gökçeada/Çanakkale
Haritada gör

Otel Hakkında

Kuzey Ege.

Otel Bilgileri

Yorum / Değerlendirme

Leb-i Derya Apart
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
4.8/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
7 yorum / değerlendirme

Misafirler Ne Dedi?

'Personel son derece güler yüzlü'
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
06.08.18
Misafir
Beklentilerimizin ötesine sunan bir mekan ile karşılaştık. Özellikle çocuklu aileler için tercih edilebilir bir ortam. Aynı zamanda deniz manzarasına doyabileceğiniz terasıyla yemeklerinizi püfür püfür esen bir rüzgar eşliğinde yiyebilirsiniz. Mangal isterseniz 5 dakikada ateşiniz kısa sürede hazır. Berfu Hanım evin temizliği ve diğer ihtiyaçlar hususunda oldukça ilgiliydi. Mahmut abinin bahçesinden taze inciriniz, elmanızı ve yumurtanızı alabilirsiniz ve tatlı sohbetine eşlik edebilirsiniz. Hatta canlı köy tavuğu kestirip güveç bile yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda denize ve kuma doymak istiyorsanız gizli liman sizi bekliyor. Alışveriş konusunda da her daim köylülerin yetiştirdiği sebze ve meyveler tezgahlarda yer alıyor. Muhafazakâr bir yönünüz de varsa köyün camisinin imamının kıraati size kendinizi Kabede namaz kılıyormuş hissine kapılabilirsiniz.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
11.08.17
Hamiyet Gökmen
Arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine geldiğimiz Leb-i Derya Apart, beklentilerimizi ziyadesiyle karşıladı. Temiz, ferah, huzurlu, nezih bir mekan. İşletme sahiplerinin de ilgi ve alakasıyla karşılandığınız bu mekan Gökçeada'ya geldiğinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir yer.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
06.07.19
Özlem kuzucuoğlu
30.06.2019-5.07.2019 tarihlerinde konakladığımız Leb-i Derya Apart deniz, köy havası ve aile ortamının buluştuğu bir durak oldu bizim için. Rezervasyonu önceden yaptırmıştık ama gidip görene kadar endişeliydim. Odaya girer girmez boşuna endişelendiğimi fark ettim. Çok temiz ve şirin bir apart. Berfu Hanım çok iyi bir ev sahibi, her konuda bize yardımcı oldu. Apart, Uğurlu Köyü’nde bulunuyor ve apartın arkasında keçi, horoz ve tavuklar var. Sabahları horoz sesiyle uyanıyorsunuz. Havası çok güzel, güneyin o bunaltıcı nemini, sıcağını burada hissetmezsiniz. Güne dinç başlar dinç bitirirsiniz. Bizim için çok keyifli bir ada tatili oldu. Her şey için teşekkürler.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
09.08.16
Misafir
Leb-i Derya Apart eşittir huzur demek. Terasında oturduğunuzda size eşsiz bir doğa ve deniz manzarası eşlik eder. Mangal tutkusu olanlar için Leb-i Derya’da mangalın da keyfi bir başkadır hani. Odalar ise temizliği ve taş duvarlarının katmış olduğu otantik görüntüsüyle ön plana çıkıyor. Hele de Mahmut amcanın ve kızı Berfu'nun samimiyetleri, güler yüzlü oluşları insanın içine nakış gibi işliyor. Bizlere böyle güzel sıcacık bir ortam yarattığınız için yüreğinize ve emeğinize sağlık gerçekten. Leb-i Derya’da yok yok gerçekten. Doğal zeytin, zeytinyağı, reçel çeşitleri, zeytinyağlı defne sabunu, günlük taze yumurta mevcuttur. Eğer ki yolunuz Gökçeada’ya düşerse mutlaka o güzel sıcacık insanlarla tanışın o güzel manzaranın tadını çıkarın ve o doğal ürünleri tatmadan dönmeyin derim. :) Mahmut amca ve Berfu Hanım her şey için çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıl Leb-i Derya’da görüşmek üzere. :)
4/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
11.09.18
Misafir
Bir aile işletmesi olan Leb-i Derya Apart, gayretli ve işine sadık bir ailenin elinde güvenle kalabileceğiniz bir konaklama yeridir. Aydınlık ortamı, huzur veren manzarası, çiçeklerle rengarenk bahçesi, binasının taş dokusu ile içinize sıcaklık veren temiz bir yer. Uğurlu Köyü'nde her ihtiyacınıza koşturan işletmeci ailenin kendi bahçelerinde yetiştirdikleri ürünlerin de mutlaka görülmesi gerekir. Kendi üretimleri zeytin ve zeytinyağı, doğal ortamında beslenen tavuklarının yumurtaları ve kendi ağaçlarından meyveleri es geçmeyin. Zaten köyün plajı adanın en iyi plajlarından biri. Bir de Türkiye'nin en batı ucunda olmanın ve güneşi en son batıran insanlardan biri olmanın hazzını yaşıyorsunuz. Gizli Liman ve kayalıkları da es geçilmemesi gereken ve Leb-i Derya'da alınan huzuru tamamlayan bir hissiyatı veriyor insana. Adanın dört bir köşesinde mutlaka iyi yerler vardır ama ben "İyi ki Leb-i Derya'da kaldım." dedim. Sağ olsunlar. Aileye bolca teşekkürlerimle.
Daha fazla yorum gör

Konum

Yakındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Leb-i Derya Apart için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Leb-i Derya Apart odalarında Ocak, Dolap, Balkon, Oda Görevlisi, Ücretsiz İlave Yatak bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Leb-i Derya Apart için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Leb-i Derya Apart için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Çamaşırhane, Araba Kiralama, Market olmasıdır.