Konaklama ücretini görebilmek için giriş ve çıkış tarihlerini seçmen gerekiyor.
Manzarası tabiatın tüm yeşil tonlarına açılan Villa Doğa, kuş sesleriyle uyuyup uyanmak isteyenlerin tercih edebileceği taş ve ahşaptan inşa edilmiş bir villa. Kaş Çukurbağ Yarımadası’da konumlanan villa 3 yatak odası, 3 banyosuyla 6 kişi kapasiteli olup; balayı çiftleri, geniş aileler ve arkadaş grupları için huzurlu bir tatil vadediyor.
2021 yılında yenilenen Villa Doğa bir çiftlik evi havası yansıtıyor. Evin hepsi banyolu 3 yatak odasının ikisinde çift kişilik yatak, birinde ise iki adet tek kişilik yatak yer alıyor. Villanın salonu şık koltuk takımıyla TV izleyip dinlenmek için ideal bir ortam sunarken, salonla iç içe Amerikan mutfağında da kendi mutfağınızı aratmayacak, her detayı düşünülmüş bir donanım bulabiliyorsunuz. Yemeklerinizi ise ister salonda, isterseniz havuzun olduğu geniş terasta yiyebiliyorsunuz. Villanın tüm odaları klimalı olup, sunduğu internet de sınırsız ve hızlı. Villa Doğa önü yemyeşil bir doğaya açılan korumalı ve tuzlu sulu sonsuzluk havuzuyla muhafazakar ailelere de hitap ediyor. Havuz kenarında güneşlenirken mis gibi köy havası soluyabiliyor, damla salıncakta günün tadını çıkarabiliyorsunuz.
Villaya ulaşımı en yakın olan havalimanı 145 km uzaklıktaki Dalaman Havalimanı. Markete ve restoranlara 2 km mesafedeki villanın Mavi Bayraklı plajlara mesafesi ise yaklaşık 12 km. Villada konaklarken yakın civardaki güzelliklerle tanışmak isterseniz Kayaköy, Saklıkent ve Ölüdeniz’i de günübirlik rotalara dahil edebilirsiniz. Dilerseniz bölgenin en yaygın aktivitelerinden yamaç paraşütü ve tüplü dalış gibi adrenalin yüklü sporlar da deneyebilirsiniz.