Giriş
Giriş tarihi seçin.
Çıkış
Çıkış tarihi seçin.
Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.
Kişiler
2
0
Filtreler

Şile Kiralık Villalar

0 villa listelendi.
En Çok Tavsiye Ettiklerimiz
Şile Villaları Hakkında

En Popüler Bölge

Ağva

Popüler Ziyaret Noktası

Şile Feneri, Şile Kalesi

En Yakın Havalimanı

Sabiha Gökçen Havalimanı

Gecelik Başlangıç Fiyatı

3063 TL
Şile Hakkında İpuçları
Sakin Sezon
Şubat
Yılın bu dönemi bölgede konaklama fiyatları en düşük seviyede.
Yoğun Sezon
Temmuz
Bölgede yılın en hareketli zamanı. Konaklama fiyatları bu dönem en yüksek seviyeye ulaşıyor.
Ortalama Fiyat
4474 TL
Ortalama fiyat, bölgede hizmet veren villa ve tatil evlerinin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alınarak oluşturuldu.

Bölgedeki Villalar

Ağva Kiralık Villa

Şile Villaları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Şile Villaları için en popüler tesis özellikleri nelerdir?
Şile Villaları için en popüler tesis özellikleri: Çocuklu ailelere uygun.
Şile bölgesinde Covid sertifikalı tesisler var mıdır?
Şile bölgesindeki Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı villaları Şile Kiralık Villa, En İyi Villa Kiralama Tatil Fiyatları sayfamızda bulunan filtre alanını kullanarak filtreleyebilir, size en uygun villaları inceleyebilirsiniz.
Şile Villaları için ödeme yöntemleri nasıldır?
Villalar için rezervasyon ücretinizin belirli bir oranını (Villa bazında değişmektedir) sitemiz üzerinden kredi kartınız ile online olarak ödemektesiniz, bu aşamada dilerseniz ödemenizi taksitli yapabilirsiniz. Ücretin kalan kısmını ise villa girişinde villa sahibine nakit ya da havale/eft yöntemi ile yapabilirsiniz.
Şile Villaları için ücretsiz rezervasyon yapabilir miyim?
Şile Villaları için rezervasyon ücret karşılığında yapılmaktadır ancak rezervasyon taleplerinizi ücretsiz bir şekilde bizlere iletebilirsiniz.

İstanbul'a biraz mola verip yakın bir yerlere kaçmak, kaçtığınız yerde de bolca huzur depolamak istiyorsanız, şehrin kuzeyinde konumlanan ve Karadeniz'in dalgalarıyla kucaklaşan Şile aradığınız o yer olabilir.

Balıkçılarıyla, eski evleriyle, kayalık sahilleri ve denizi gözleyen yaşlı feneriyle oldukça fotojenik bulacağınız Şile İstanbul'a bağlı bir ilçe olmasına rağmen, İstanbullu gibi durmayan sakin bir kasaba havasında. Yaz – kış istediğiniz her mevsim tatil yapabileceğiniz Şile'de villa kiralayarak, hafta sonlarınıza ve tatil için ayırdığınız her ana keyif katabilirsiniz.

Eğer yakın zamanda İstanbul'a yakın bir tatil planlıyorsanız, tüm özellikleri ve bütçesiyle size hitap edecek, konforuyla da gönlünüzü çelecek Neredekal. com'un Şile villaları arasından birini seçmeye ne dersiniz?.

Şile İstanbul'un merkezine ortalama 70 km uzaklıkta. Özel aracınız varsa yaklaşık 1 – 1, 5 saatte ulaşabileceğiniz ilçeye Üsküdar'dan kalkan otobüslerle de gidilebiliyor. En yakın havalimanı ise şehrin Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı. Buradan Şile'ye gitmek ise araçla yaklaşık 1 saat sürüyor.

Şile en çok da yaz mevsiminde kalabalıklaşıyor. Şile'nin denizi çoğunlukla dalgalı olmasına rağmen temiz ve berrak. Eylül ayının ortalarına kadar denize girebileceğiniz ilçede, Karadeniz en çok da temmuz ve ağustos aylarında güzelleşiyor. Kışın ise sakinliğiyle tercih ediliyor ve izole bir tatil geçirmek isteyenlerin yegane adreslerinden birine dönüşüveriyor.

Şile'nin birbirinden güzel köyleri her mevsim doğa tutkunlarının gözdesi; uzun yürüyüşler, mantar keşifleri ve ekstrem sporlarıyla hafta sonlarının en popüler doğa rotasını bu köyler oluşturuyor. Şehrin yetişilmesi zor temposundan yorgun düştüyseniz ama çok da uzaklaşıp uzun tatillere çıkamıyorsanız Şile villa tatilinde dinlenebiliyor, size uzun süre yetecek enerji biriktirebiliyorsunuz.

Şile tatil villaları arasından denize yakın, biraz uzak ama denizi gören, doğayla gizlenen ya da köy hayatını yaşayabileceğiniz villalar tercih edebilir, “ Tam da bunu arıyordum! ” demek için Neredekal. com'un sizin için listelediği villalara bir göz atabilirsiniz.

Şile Havuzlu Villa: Şile'de bir yaz tatili planlıyor ve muhteşem plajlarına alternatif olarak Şile havuzlu villalarından birini kiralamak istiyorsanız Neredekal. com'dan filtreleme yapabilirsiniz. Müstakil havuzlu villalar size özel bir konfor sunuyor.

Özellikle de çocuklu ailelerin tercih ettiği havuzlu villalarda gece – gündüz istediğiniz zaman kulaç atabiliyor, yüzmek için plajların sakin hallerini kollama zorunluluğu hissetmiyorsunuz. Çocuklarınız evinizin bahçesinde, gözünüzün önünde yüzüp eğlenirken siz de şezlongunuzda uzanıp güneşin tadını çıkarabiliyorsunuz.

Şile Muhafazakar Villaları: Şile havuzlu villalarından birini kiralamak istiyor, ama ne havuz terasını ne de dış mekanlardaki yaşamınızı kimse görmesin istiyorsanız Şile muhafazakar villalarından birini seçebilirsiniz.

İslami yaşam tarzına ve tercihini izole bir tatilden yana kullananlara uygun yapıya sahip, çevreye karşı soyutlanmış bu villalarda havuz terası yüksek duvarlar ya da çitlerle çevrelenmiş oluyor. Yoldan geçenlerin ve komşu evlerin görmediği tam izole bir Şile villasında bahçeyi, havuzu dilediğiniz gibi kullanabiliyor, gözlerden uzak yüzüp güneşlenebiliyorsunuz.

Bu villaların tercih sebeplerinden biri de çocukların bahçede oynarken ailelerin kendilerini daha güvende hissetmesi.

Şile Balayı Villaları: Mevsim değişse de Şile'nin tatil beldesi havası hiç değişmiyor. Yaz balayı planları için deniz – güneş – kumun yanında havuzlu villa alternatiflerini de değerlendireceğiniz Şile balayı villalarında, kış kriterlerine de şömineyi ekleyebilirsiniz.

Balayı için hazırlanan romantik konseptli, çiftlere özel bir konfor bulacağınız Şile villaları en çok da tek yatak odalı küçük villalardan oluşuyor. Sade bir donanım yerine kendinizi şımartabileceğiniz birtakım özellikleri de olsun istiyorsanız jakuzili, havuzlu ya da SPA rahatlığını yaşayabileceğiniz saunalı, hamamlı villalar da bu özel tatil için size cazip gelebilir.

Baş başalığın keyfini çıkarmak ve doğayla da iç içe olmak isteyen çiftlerin Şile'nin köylerindeki villalara çok rağbet ettiğini de söylemeden geçmeyelim. Bölgedeki seçeneklerinizi çoğaltmak için Neredekal. com Şile Ağva balayı villalarını da inceleyebilirsiniz. Kriterleriniz arasında konfor kadar bütçe de önemliyse ve ekonomik alternatifleri de araştırıyorsanız bungalovları da seçimlerinize dahil edebilirsiniz.

Şile Bungalovları: Şile'nin doğası, yeşiliyle biraz da Karadeniz'i hatırlatıyor. Tatil için köylerde konumlanan bir Şile villası seçtiyseniz her sabah kuş sesleriyle uyanabiliyor, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebiliyorsunuz. Yemyeşil bir bahçe, bahçede bir masa, belki yanında bir dere ve gökyüzünü yakınlaştıran salıncağıyla küçücük bir bungalovu kocaman bir dünyaya dönüştürebiliyorsunuz.

Doğa içinde natürel bir dizaynda dekore edilmiş ve hemen hemen hepsi ahşaptan yapılmış bu bungalovlar fiyat açısından uygun alternatifler de olabiliyorlar.

Şile Çocuklu Ailelere Uygun Villalar: Tatil hem çocuklar hem de ebeveynler için bir arada geçirilen zamanın artması ve işin içine ortak oyunlar ile biraz eğlence katılması anlamına geliyor. Şile havuzlu villalarından birini kiraladığınızda çocuklarınızla birlikte yüzebiliyor, havuz oyunları oynayabiliyorsunuz.

Çocuklarınızın yaşı küçükse ve yüzme bilmiyorsa çocuk havuzu olan Şile villalarından birini kiralamayı da düşünebilirsiniz. Villanın bir bahçesinin olması, bahçesinin ise onların oynayabileceği kadar geniş ve güvenli olması da önemli.

Evin iç mekanlarında ise ebeveyn odasının yanı sıra ranzalı ya da tek kişilik yataklardan oluşan başka bir oda, çok katlıysa merdivenlerin güvenliği, mama sandalyesi – bebek beşiği gibi donanımları da kriterleriniz arasına alabilirsiniz. Çocuklu aileler en çok da merkezi konumda ve plaja yakın villaları tercih ediyor.

Şile denizi her mevsim çok dalgalı olduğu için denize yakın villalarda güvenliği daha çok önemsemeniz gerektiğinin de özellikle altını çizmek isteriz.

Şile villa kiralamak açısından İstanbul'un en rağbet gören sayfiye yerlerinden biri. Haftalık ya da aylık villa kiralayabileceğiniz gibi, Şile günlük kiralık müstakil villalar da oldukça fazla tercih ediliyor. Kalabalık bir tatil planlıyorsanız metrekare açısından büyük ve çok odalı villalar ilk kriterleriniz olmalı.

Balayı tatili ya da çekirdek aile tatilleri için ise tek ya da iki yatak odalı küçük villalar sizin için yeterli olabilir.

Şile yaz mevsiminde cıvıl cıvıl bir sahil kasabasıyken kışın da kafa dinleyebileceğiniz İstanbul'un başucu yerlerinden. Şehre yakın olmasına rağmen egzozunu, dumanını ve sesini hiç hissetmeyen şirin ilçe, biraz keşfetmek istediğinizde de size doğanın renkleriyle bezeli muhteşem bir rota sunuyor. Bakın Şile'de sizi hangi güzellikler bekliyor;.

Şile Feneri: 1800'lerde Sultan Abdülmecid tarafından Fransızlara yaptırılan Şile Feneri 19 metre yüksekliğinde ve 35 mile kadar aydınlatabiliyor. Yaşlı olmasına rağmen hala işinin başında olan fener, Şile'nin kayalıklarının tam uç noktasında yer alıyor. İçinde ise deniz malzemelerini sergileyen ilginizi çekecek bir müze bulunuyor. Şile'ye gitmişken mutlaka onu da gezin görün.

Şile Kalesi: İlçenin merkezinde konumlanan Şile Kalesi'nin tarihi aslında Cenevizlilere kadar uzanıyor. Bizanslıların da kullandığı düşünülen 2000 yaşındaki kale geçtiğimiz yıllarda yapılan restorasyonuyla da oldukça konuşulmuştu. Bakalım siz görünce beğenecek misiniz?.

Ağlayan Kaya: Üzerinden damlayan su ağlayan bir insanın gözyaşını andırdığı için bu ismi almış kayanın yürek burkan bir de efsanesi var. Kavuşamayan bu aşıkların hikayesini Neredekal. com blog sayfasındaki ” Ağlayan Kaya'nın Hikayesi” okuyabilirsiniz. Hemen yanındaki plaj ise Mavi Bayraklı olup yazın Şile'de denize girebileceğiniz en güzel yerlerden.

Kumbaba Tepesi: Bu tepe ismini buradaki kırmızı kumun hastalıklara şifa etkisini keşfeden bir alimden alıyor. Alim 400 yıl önce bu bölgede yaşamış ve gerçek adı hatırlanmadığı için de hep Kumbaba olarak anılmış. Hatta türbesi de burada bulunuyor.

Radyoaktif etkili kumun bulunduğu bu bölge Bizanslılar zamanında da uğrak yeriymiş ve bir rivayete göre buraya “ Güneş Hamamı” diyorlarmış. Kumbaba Tepesi Şile'nin merkezine 2 km uzaklıkta.

Ağva: Latincede “ iki nehir arasına kurulu köy” anlamına gelen Ağva, Yeşilçay ile Göksu nehirleri arasında konumlanıyor. Tıpkı Şile gibi her mevsim tatil olanağı sunan bu güzel köy, plajları, nehir aktiviteleri ve doğasıyla da her daim popüler. Ağva'nın denize girebileceğiniz en güzel koyları ise Kilimli ve Kadırga koyları.

Saklı Göl: Aslında yapay bir göl olan ama doğal güzellikleriyle gerçeklerini de aratmayan Saklı Göl Şile'nin merkezine 15 km mesafede. Gölün çevresinde yürüyüş yapabileceğiniz gibi içinde kanoyla da gezebilirsiniz. Ayrıca çevresinde oturup bir şeyler yiyip içebileceğiniz tesisler de var.

Akçakese Köyü: Sadece plajlarıyla değil, 19. Yüzyıldan kalma eski evleriyle de hoşunuza gidecek bu köy, Şile'ye çok uzak değil. İsterseniz kırlarında piknik yapabileceğiniz ya da 1 km'lik plajında yüzüp güneşlenebileceğiniz Akçakese Köyü oldukça fotojenik.