Konaklama ücretini görebilmek için giriş ve çıkış tarihlerini seçmen gerekiyor.
Bodrum Gümbet’te konumlanan Milenyum Residence 2, şehrin müptelalık yapan güzel atmosferini yaşamak için çok uygun bir seçim. Villa ve dairelerden oluşan bir tesis içinde bulunan ev, 2 yatak odası, 1 banyosuyla en fazla 6 misafir kapasiteli.
2021 yılında hizmete giren tesiste her şey yepyeni ve modern tarzda. Toprak rengi tonlarla dekore edilmiş ferah odalarda havuz ve bahçe manzarasının keyfini çıkarabiliyorsunuz. Milenyum Residence 2’nin yatak odalarının ikisinde de çift kişilik yatak bulunuyor. Bu yataklara ek olarak salondaki kanepe de bir kişiye yatak olabiliyor. Evin, oturma grubu, TV ünitesi ve masa – sandalyeyle modern bir şıklık sergileyen salonundan havuz terasına çıkabiliyorsunuz. Aynı alandaki açık planlı mutfakta ise ankastre ve araç gereç açısından ihtiyacınız olacak her ekipmanı bulabiliyor, isterseniz tatil boyunca kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Evin tüm odaları klimalı ve sınırsız internet erişimli. Tatile aracınızla geliyorsanız tesisin park edebileceğiniz özel bir otoparkı da var.
Milenyum Residence 2’nin ortak kullanımlı yüzme havuzu 4 x 8 metre boyutlarında ve derinliği de 1,6 metre. Şehir merkezine 2 km, Milas Havalimanı’na 38 km mesafedeki ev Bodrum’un muhteşem plajlarına da sadece 900 metre uzaklıkta. Tesisten marketlere, restoranlara ve eğlence merkezlerine de yürüyerek 5 dakikada gidebiliyorsunuz. Milenyum Residence 2’de konaklarken günübirlik tekne turlarına katılarak Bodrum’un cennet koylarını gezebilir; Sualtı Arkeoloji Müzesi, Zeki Müren Sanat Müzesi ve Barlar Sokağı gibi popüler Bodrum rotalarını keşfedebilirsiniz.