Aytaç Bağ - 23 Haziran 2018, Cumartesi 18:41
Mekan şehrin tam merkezinde yer alıyor ve biz de yoldan geçerken fark ettik bundan dolayı.Esasında buraya gezmek için gelmiştik fakat kalmaya karar verdik.Çok memnun ayrıldık.Valizlerimizin taşınmasından,çıktığımız ana kadar çok yardımcı oldular.En güzel özelliği ise merkezde olması.
Engin Dilek - 9 Mayıs 2018, Çarsamba 14:39
Konum olarak çok güzel bir yerde.Çoğu yere yürüyerek kolaylıkla gidebiliyorsunuz.Porsuk Çayı'na da 3 dakikalık bir mesafede.Kahvaltısı ideal ama tabi biraz geliştirilebilir.Çatı katı bir odada kalmama rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.Fiyat olarakta gayet makul.
Serdar Nadastepe - 23 Mart 2018, Cuma 10:26
Otel merkeze çok yakın.Çarşıya,Porsuk Çayı'na ve pazara yürüyerek gidebiliyorsunuz.Otelin içi çok temiz ve düzenli.Odalar sade ama çok konforluydu.Kahvaltı çok taze ve lezzetliydi.Gayet memnun olarak ayrıldık ve doğru bir seçim yaptığımızı anladık.Her şey için teşekkür ederiz.
Gülsüm Uyar - 21 Mart 2018, Çarsamba 14:28
Burada ki odamız iki bölümlü bir daire şeklindeydi ve gayet rahattı.Banyo oldukça kullanışlıydı fakat biraz küçüktü.Çocuğunuz varsa özellikle bence çok rahat edersiniz burada.Otelin genel çevresi vakit geçirmek için güzel ki zaten konum olarak şehrin merkezinde yer alıyor.
Atılgan Özel - 2 Mart 2018, Cuma 20:53
Tesadüfi bir şekilde gördüğümüz bu otelde güzel bir gece geçirdik.Eşimle ve oğlumla tertemiz odalarında çok rahat ettik.Odamız caddeye bakmasına rağmen hiçbir şekilde gürültü olmadı.Kahvaltı çok çeşitli olmasa da fiyata göre gayet iyiydi.Biz çok memnun kaldık,sıcacık bir tesis.
Elif Çiler Taştekin - 14 Eylül 2017, Perşembe 15:48
Konforlu ve temiz bir oteldi.Merkeze sadece iki dakikalık bir yürüme mesafesindeydi.Personel güler yüzlü ve sıcaktı.Kahvaltı ürünlerinin hepsi çok kaliteliydi.Sakin ve sıcak bir aile işletiyordu.Caddeye yakın olması sizi düşündürmesin hiç ses olmuyor.Kalınabilir.
Erhan Yakışan - 29 Nisan 2017, Cumartesi 19:33
Otel genel olarak çok temiz ve şık dekore edilmiş.Caddeye yürüyerek iki dakika sürüyor.Personel ekibi çok güler yüzlü,oda servisleri çok hızlı ve çalışanlar bu konuda çok pratik.Kahvaltı zengin değil ancak ürünler kaliteli.Sıcak su problemi olmamasına çok sevinmiştim.Bence ailecek kalınabilecek konforlu bir yer.
Tuncay Güney - 10 Temmuz 2016, Pazar 01:12
Castillo Boutique Hotel hizmeti ve personelinin ilgisi ile Eskişehir'de konaklamak için bir numara. Bundan sonra Eskişehir'deki tek adresim.
Merhaba Tuncay Bey; sizi ve misafirlerinizi, Eskişehir'in en şık ve yüksek servis kalitesine sahip butik oteli olarak zengin ve unutulmaz Türk misafirperverliğini sunan otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız, değerli görüşleriniz için teşekkürler.
gülçin engin - 10 Temmuz 2016, Pazar 01:00
İki gün önce otelinizde konaklama fırsatı buldum. Güler yüzlü ve ilgili personeliyle kendimi evimde gibi hissettim. Luxury butik ismine yakışır bir otel tek kelimeyle mükemmel.
Merhaba Gülçin Hanım; sizi ve misafirlerinizi, Eskişehir'in en şık ve yüksek servis kalitesine sahip butik oteli olarak zengin ve unutulmaz Türk misafirperverliğini sunan otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız, değerli görüşleriniz için teşekkürler.
Abdullah KOÇAK - 5 Haziran 2016, Pazar 04:23
Öncelikle şehrin merkezinde olması çok hoş. Tam bir aile ortamı yaratılmış. Kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Çok temiz ve şık bir otel. Güler yüzlü elemanları ile size huzurlu bir ortam sunuyorlar. Çok nezih bir kahvaltı sunuluyor. Burada konaklayarak bütün yorgunluğunuzdan uzaklaşacağınıza garanti veriyorum.
Merhaba Abdullah Bey; sizi ve misafirlerinizi, Eskişehir'in en şık ve yüksek servis kalitesine sahip butik oteli olarak zengin ve unutulmaz Türk misafirperverliğini sunan otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
10 Kullanıcı Yorumu