Neredekal.com
Neredekal.com
Tatil Blog
Faydalı Bilgiler
Türkiye Turizmine Ayna Tutan EMİTT 2013 Başlıyor

Türkiye Turizmine Ayna Tutan EMİTT 2013 Başlıyor

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 16 Ocak 2013
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Türkiye Turizmine Ayna Tutan EMİTT 2013 Başlıyor

Türkiye'de gerçekleştirilen en önemli fuarlardan biri olan EMİTT, Türkiye turizminin aynalarından biri olarak gösteriliyor.

24 - 27 Ocak tarihleri arasında 17. kez gerçekleşecek olan EMİTT, ismini Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın İngilizce yazımının baş harflerinden alıyor. Her yıl turizm sektörünün önde gelen firmalarının kendini tanıtma fırsatı bulduğu ve bir araya geldiği EMİTT'te aynı zamanda Türkiye'nin birbirinden değerli şehirleri de tanıtımlarını gerçekleştiriyorlar.

EMİTT 2013'te ise geçen yıllara oranla daha büyük bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor ve 4 gün boyunca sektörün önde gelen firmaları 11 salonda binlerce katılımcılarını ağırlamak için hazırlıklarını gerçekleştiriyor.

Yerli ve yabancı turizm firmalarının büyük ilgi gösterdiği EMİTT'e 70 ülkeden 4500'ün üzerinde katılımcı ile rekor kırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Her yıl bir ülkenin konuk olarak katıldığı fuarda, EMİTT 2013'ün konuk ülkesi ise Arjantin olacak. Arjantin'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtacağı EMİTT 2013'te 4 gün boyunca tango dersleri de verilecek.

Dünyanın 5. büyük fuarı olan EMİTT'te, 7 no'lu salonda, 7303 numaralı standda siz misafirlerimizi bekliyoruz.