Tunalı Hilmi Caddesi
Tunalı Hilmi Caddesi - Görsel 1
Tunalı Hilmi Caddesi - Görsel 2
Tunalı Hilmi Caddesi - Görsel 3
Tunalı Hilmi Caddesi - Görsel 4
5 Fotoğraf
5/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
Çalışma saatleri bilinmiyor
Ücretsiz

Tunalı Hilmi Caddesi Hakkında

Ankara’ nın nabzını tutan Tunalı Hilmi Caddesi, Ankara’ nın Çankaya ilçesinde, Kavaklıdere semtinde bulunuyor. Ankara’ da sosyal yaşamın önemli merkezlerinden biri sayılan Tunalı Hilmi Caddesi’ nde mağazalar, restoranlar ve kafeler yer alıyor.

Tunalı Hilmi Caddesi ismini, 1928 yılında vefat eden Türkiye’ nin önemli siyasetçilerinden biri olan Tunalı Hilmi Bey’ den alıyor. Ölümünden sonra tüm mal varlığını devlete bağışlayan Tunalı Hilmi Bey’ in bu jestine karşılık olarak yönetim bu caddeye Tunalı Hilmi Caddesi ismini vermiş.

Her şehirde olduğu gibi insanların buluştukları, toplandıkları ve hoşça vakitler geçirmek için tercih ettikleri noktalar vardır. İstanbul’ da Bağdat Caddesi ve İzmir’ de İzmir Kordon nasıl ise, Ankara’ da da Tunalı Hilmi Caddesi odur diyebiliriz. Işığını hiçbir zaman kaybetmeyen Tunalı Hilmi Caddesi, gece geç saatlere varana dek kalabalıktır.

Ankara’ nın en işlek caddelerinden biri olan Tunalı Hilmi Caddesi’ nde enfes insan manzaraları yakalamak her zaman mümkün. Eğer yolunuz Ankara’ ya düşerse, Tunalı Hilmi Caddesi’ ni de mutlaka görülecek yerler listenize ekleyin. Şimdiden keyifli bir tatil geçirmenizi dileriz.

Yorum / Değerlendirme

5/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
Tunalı Hilmi Caddesi
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?