NEREDEKAL ÖDÜLLÜ SOSYAL MEDYA YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

NEREDEKAL ÖDÜLLÜ SOSYAL MEDYA YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 27 Mayıs 2022
 • Son Güncellenme: 22 Aralık 2023
NEREDEKAL ÖDÜLLÜ SOSYAL MEDYA YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI
  1. Bu yarışma Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 20.12.2023 tarihli ve E-40453693.255.05.02-49193 sayılı yazısı ile izin kapsamı dışında Türkiye genelinde düzenlenmektedir.
  2. 23.12.2023(Saat:00:01)-09.01.2024(Saat:23:59) tarihleri arasında arasında Türkiye genelinde Neredekal Instagram (@neredekal), Twitter (@neredekal), Facebook (/neredekal), @neredekal , @neredekalotel ve @melekonahousemasukiye hesaplarını takip edip, sayfalardan paylaşılacak kampanya postlarından herhangi birinin altına 1 arkadaşını etiketleyip, arkadaşını kendisi ile Maşukiye'ye tatile gelmeye ikna edecek yaratıcı bir yorum yapanlar yarışmaya katılacaktır.
  3. Yazılan yorumlar, yaratıcılık, farklılık, konuya uygunluk, kriterlerine göre jüri tarafından değerlendirilecek ve 3 kişiye çift kişilik Melekona House Maşukiye'de 10-22 Ocak 2024 tarihleri arasında talihlinin dilediği tarihte kullanılabileceği 2 kişilik 3 gece konaklama hediye edilecektir. Otele kadar olan ulaşım masrafları talihlilere aittir. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez.
  4. Sonuçlar 09.01.2024 tarihinde Neredekal Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarında yayınlanacaktır.
  5. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. 
  6. İkramiye kazanan katılımcılar, isminin Neredekal Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarında bahsetme (mention) yoluyla açıklanmasını kabul etmiş sayılır. 
  7. Kampanya sonunda kazanan kişiler ile direkt mesaj (DM) yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad, iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. sorumlu değildir. 
  8. Kampanyaya Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş.  ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve tüzel kişiler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz. 
  9. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez. 
  10. Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.  
  11. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez. 
  12. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanmış olsa dahi ödülü teslim edilmez. 
  13. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. 
  14. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır. 
  15. Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez. 
  16. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. sorumlu değildir. 
  17. Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. Kampanya Katılım Koşullarına uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır. 
  18. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır. 
  19. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılacaktır. Neredekal Turizm ve İnternet Hizmetleri A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. 
  20. Koşullar ve Kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.