Örnek Harita Görseli
Haritayı Görüntüle
Filtreler

Kategori

Aktivite-Eğlence
Yerleşkeler
Alışveriş Merkezi
Müzeler
Resmi Daireler

Etiler Gezilecek Yerler

Etiler civarında görülmesi gereken 3 yer.
En Çok Tavsiye Ettiklerimiz
Boğaziçi Üniversitesi
Resmi Daireler
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
İstanbul
Bebek Parkı

Bebek Parkı

Ücretsiz
Aktivite-Eğlence
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
İstanbul
Akmerkez

Akmerkez

Ücretsiz
Alışveriş Merkezi
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
İstanbul

3 mekandan 3 tanesi gösteriliyor

Etiler Gezilecek Yerler ve Turistlik Yerler

Nispetiye Caddesi: Semtin en önemli ve büyük caddesi. Etrafında onlarca restoran, bar ve ithal mağazayı bir arada bulunduran cadde için Etiler’in kalbi diyebiliriz. Fakat gece de gündüz de ne yazık ki park sorunu hiç eksik olmuyor, aklınızda bulunsun.

Nispetiye Kasrı: Etiler’de Boğaz’a hakim bir mevkideki bu kasır Sultan III. Selim tarafından 18. Yüzyılın başlarında yapılmıştır. Süleyman Efendi Köşkü ismi ile de tanınmaktadır. Fakat ne yazık ki daha sonra yapılan onarım sırasında özgünlüğünü yitirmiştir.

Küçük Bebek: Denize dik, oldukça eğimli bir yokuş üzerine kurulmuş olan Küçük Bebek'ten Bebek Korusu ve İstanbul Boğazı inanılmaz güzellikte görünür.

Boğaziçi Üniversitesi: Bir kapısı Etiler’de, diğer kapısı ise Bebek’te olan, Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi yıllarca Robert Kolej olarak hizmet vermiştir. Birbirinden güzel tarihi binaları ve eşsiz boğaz manzarası yollarıyla görülmesi gereken yerlerden biridir.

Etiler Gezilecek Yerler ve Turistlik Yerler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Etiler için gezilecek ücretsiz yerler nelerdir?
Etiler için gezilecek ücretsiz yerler : Boğaziçi Üniversitesi, Bebek Parkı, Akmerkez, Etiler konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.
Etiler için gezilecek kalabalık gruplara yerler nelerdir?
Etiler için gezilecek kalabalık gruplara yerler : Boğaziçi Üniversitesi, Nispetiye Kasrı, Nispetiye Caddesi, Etiler konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.
Etiler için gezilecek yerler nelerdir?
Etiler için gezilecek yerler : Boğaziçi Üniversitesi, Bebek Parkı, Akmerkez, Etiler konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.