Örnek Harita Görseli
Haritayı Görüntüle
Filtreler

Kategori

Aktivite-Eğlence
Tekne Turu
Dalış Turu
Su Sporları

Gezgin Türü

Aileler için Uygun
Çocuklara Uygun
Çiftlere Uygun

Gökçeada Aktiviteleri

Gökçeada civarında yapılacak 6 aktivite.
En Çok Tavsiye Ettiklerimiz
Yıldız Koy Arkadia Kamp Alanı
Aktivite-Eğlence
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Çanakkale
Sualtı Milli Parkı Kamp Alanı
Aktivite-Eğlence
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Çanakkale
Gökçeada Kitesurf
Aktivite-Eğlence
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Çanakkale
Volkite Kiteboard Okulu
Aktivite-Eğlence
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Çanakkale
Divepark

Divepark

Ücretli
Su Sporları
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel
(1 yorum)
Çanakkale
Crazy Island Windsurf and Kite Center
Aktivite-Eğlence
Çalışma saatleri bilinmiyor
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Çanakkale

6 mekandan 6 tanesi gösteriliyor

Gökçeada Yapılacak Şeyler ve Aktiviteler

Gökçeada, keyifli bir deniz yolculuğu ile ulaşılan, birbirinden güzel koyları, rüzgarı eksik olmayan havası, gölleri, eski rum köyleri ile keşfedilmesi gereken huzurlu bir adadır. Konaklama seçenekleri için uygun Gökçeada otelleri sayfamıza bakabilirsiniz.

Gökçeada'nın ada olması itibariyle içerisinde varolan gizemi, adaya adımınızı attıktan sonra daha da yoğunlaşmaktadır. Adanın dört bir yanına devam eden yollarda sizleri şaşırtacak bir çok güzellik sırayla bekler oraya ulaşmanızı.

Gökçeada ziyaretinizde gezmeniz, görmeniz gereken yerler, yapmanız gerekenler şöyledir; Gökçeada Kaya Mezarı, Gökçeada Tuz Gölü, Gökçeada Sualtı Milli Parkı, Gökçeada Rum Köyleri, Gökçeada Peynir Kayalıkları öncelikle gezmeniz gereken yerlerdir. Denize girebileceğiniz koylar şöyledir; Gökçeada Yıldızkoy, Gökçeada Yuvalı Koy, Gökçeada Laz Koyu, Gökçeada Aydıncık Plajı.

Gökçeada gezinizde, adadan dönmeden yapmanız gerekenler şöyledir; Adanın merkez dışı köylerinde mübadele öncesi Rumlar yoğunlukla yaşamıştır. Günümüzde az sayıda Rum bu köylerde yaşamını sürdürmektedir. Eski yapıların yer aldığı bu köylerin hepsi ayrı güzelliktedir. Ziyaret edeceğiniz köylerde Rum kültürünü yakından görebilir, köylerde yer alan küçük manzaralı lokantalarda değişik lezzetler tadabilirsiniz.

Ada özellikle güneyinde Kite Sörf ve Rüzgar Sörfü için çok uygundur. Ülkemizin ilk sörf oteli burada hizmet vermektedir. Profesyonel eğitmenler eşliğinde, gerekli tüm ekipmanın sağlandığı bu merkezde sörfün keyfini çıkarabilirsiniz.

Ülkemizin ilk Sualtı Milli Parkı'na ev sahipliği yapan Gökçeada, dalış meraklılarına da hitap eden bir yerdir. Milli park içerisinde ve adanın farklı noktalarından sulaltının etkileyici güzelliği dalış okulu eşliğinde gerekli ekipman ve eğitim verilerek görülebilir.

Adadan ayrılırken, tamamen doğal ürünlerle yapılan türlü çeşit reçellerden, adaya özgü bir kurabiye çeşidi olan Efibadem'den, Gökçeada'da yıllardan beri üretimi devam eden ev yapımı şaraplardan ve adanın zeytinlerinden yapılan zeytinyağından almanızı öneririm.

Gökçeada gezisinde tavsiyem, adada bir kaç gün yerine uzun süreli bir tatil planlamanız. Nedeni, adada konaklama diğer tatil yörelerindeki benzer tesislere kıyasla oldukça uygun. Yemek için bir çok seçenek mevcut. Adada keşfedilecek gezilecek pek çok yer, yapılacak çok aktivite var.

Gökçeada Yapılacak Şeyler ve Aktiviteler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Gökçeada için ailelere uygun aktiviteler nelerdir?
Gökçeada için ailelere uygun aktiviteler : Divepark, Gökçeada Kitesurf, Volkite Kiteboard Okulu, Gökçeada konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.
Gökçeada için ücretsiz yapılacak aktiviteler nelerdir?
Gökçeada için ücretsiz yapılacak aktiviteler : Divepark, Gökçeada Kitesurf, Volkite Kiteboard Okulu, Gökçeada konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.
Gökçeada için kalabalık gruplara uygun aktiviteler nelerdir?
Gökçeada için kalabalık gruplara uygun aktiviteler : Divepark, Gökçeada Kitesurf, Volkite Kiteboard Okulu, Gökçeada konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.
Gökçeada için çiftlere uygun aktiviteler nelerdir?
Gökçeada için çiftlere uygun aktiviteler : Divepark, Gökçeada Kitesurf, Volkite Kiteboard Okulu, Gökçeada konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.
Gökçeada için aktiviteler nelerdir?
Gökçeada için aktiviteler : Divepark, Gökçeada Kitesurf, Volkite Kiteboard Okulu, Gökçeada konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.