Atlasjet'in Yeni Rotası: Tiflis

Atlasjet'in Yeni Rotası: Tiflis

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 12 Eylül 2013
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Atlasjet'in Yeni Rotası: Tiflis

Irak, Kırgızistan, Kazakistan'da kurduğu yeni havayollarının yanı sıra yeni hatlarıyla da büyümesini sürdüren Atlasjet, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e uçamaya başlıyor. 10 Eylül'de satışa açılan Tiflis uçuşları, 2 Ekim'den itibaren Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak

"Yolcusunu en çok seven havayolu" Atlasjet, uçuş yaptığı noktalara bir yenisini daha ekleyerek son bir yılda uçuş ağında 21 destinasyona ulaştı.

{ad:0}

Büyümesinde hız kesmeden ilerleyen Atlasjet, dış hatlardaki destinasyon sayısını 9’a yükselten Atlasjet’in Tiflis’e uçuşları 77 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın her günü Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşecek.

Tiflis uçuşları, Atatürk Havalimanı’ndan haftanın her günü saat 23:30 - 02:45’te; Tiflis’ten Atatürk Havalimanı’na ise 05:20 - 06:50’de olmak üzere karşılıklı seferlerle gerçekleştirilecek.

Türk vatandaşlarına pasaport olmadan sadece nüfus cüzdanı ile geçiş imkanının sağlandığı Gürcistan’a seyahat, Atlas Jet Havayolları’in Tiflis direkt uçuşları sayesinde çok daha kolaylaşıyor.

Atlasjet’in uçuş yaptığı noktalara bir yenisini daha eklediklerini belirten Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, “Gürcistan’ın başkenti Tiflis, bizim için Artvin ile kardeş şehir konumundadır. Tarih boyunca Türkiye ve Gürcistan ile tarihi, ticari ve coğrafi olarak yakınlıklarımız olmuştur. 1995 yılında Türkiye tarafından başlatılan ekonomik istikrar programlarının başarıyla uygulanması sayesinde Gürcistan ekonomisinde önemli ilerlemeler kaydedilmiştir. Bunun yanı sıra Gürcistan, Karadeniz'e bakan sahil şeridi, dağları, kış turizmine elverişli tesisleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile önemli turizm potansiyeli oluşturur. Zengin termal su kaynakları ve kaplıcaları ile de önemli bir turist çekim merkezi olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e başlattığımız uçuşlarımızla yeni bir uçuş alternatifi olmayı hedefliyoruz. Atlasjet’in 1. sınıf kalite, 3 sınıf fiyat ayrıcalığını Gürcistan ve Tiflis halkına da yaşatıyor olacağız. Uçuşlarımızda yolcularımızı EkonomiPlus hizmetimizin yanı sıra Business Class hizmetimizle de buluşturacağız” dedi.