Neredekal.com
Neredekal.com
Tatil Blog
Faydalı Bilgiler
24. Bodrum Cup'ta Yelkenler Ege'nin İki Komşu Ülkesinde Açılıyor

24. Bodrum Cup'ta Yelkenler Ege'nin İki Komşu Ülkesinde Açılıyor

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 09 Ekim 2012
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
24. Bodrum Cup'ta Yelkenler Ege'nin İki Komşu Ülkesinde Açılıyor

Ülkemizin en büyük deniz organizasyonlarından birisi olan Bodrum Cup'ın yarış rotası, 24. yılında Ege'nin iki komşu ülkesi Türkiye ve Yunanistan'ın en güzel sahillerini kapsıyor.

Bodrum Cup, yatların içinde yolcusu ile birlikte yarıştığı Akdeniz'in ender yarışlarından birisi. Genelde ülkemiz tersanelerinde üretilen ahşap yatların seyir halinde sergilendiği, kesintisiz 24 yıldır devam eden, geleneksel bir "deniz sergisi".

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Acıbadem ve Denizbank Sponsorluğu'nda, Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından organize edilen ülkemizin en büyük deniz organizasyonlarından birisi olan Bodrum Cup'ın yarış rotası, 24. yılında Ege'nin iki komşu ülkesi Türkiye ve Yunanistan'ın en güzel sahillerini kapsayacak.

Bodrum Cup

4. Bodrum Cup, 22 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 13.00'de Belediye Meydanı'nda müzik, dans ve animasyon guruplarının gösterileriyle başlayacak. 24. Bodrum Cup'a katılacak olan 100'e yakın yat ile 1.500 yerli ve yabancı yarışmacı, geleneksel yarış kampanasının çalınmasının ardından 23 Ekim 2012 Salı sabahı Yalıkavak rotasında yarışacak. Akşam Palmarina Bodrum ve Yalıkavak Belediyesi'nin misafiri olacak olan yarışmacıların 24 Ekim 2012 Çarşamba günü rotası ise D-Marin Didim olacak. Gümrük işlemlerinin ardından 25 Ekim 2012 Perşembe günü Kalymnos, 26 Ekim 2012 Cuma günü de Cos rotasıyla devam edecek olan 24. Bodrum Cup, 27 Ekim 2012 Cumartesi günü Bodrum etabı ve ödül töreniyle sona erecek.