Liligum Dağ Evi  - Ayder Yaylası / Çamlıhemşin / Rize  -  Neredekal.com
Neredekal.com destek@neredekal.com
Üye Girişi
E-Posta:
Şifre:
Tesis Girişi Tesis Üyeliği
Neredekal.com » Türkiye » Rize » Çamlıhemşin » Ayder Yaylası » Liligum Dağ Evi » Tesis Profili

Liligum Dağ Evi

Rize / Çamlıhemşin / Ayder YaylasıButik Otel
Rize Çamlıhemşin Ayder Yaylası Liligum Dağ Evi Tesis Profili
Neredekal.com Üye İndirimi :
%10
Ücretsiz Çocuk Yaş Aralığı :
0 - 4
İndirimli Çocuk Yaş Aralığı :
-
Çocuk İndirim Oranı :
% 0
Kredi Kartı İle Ödeme :
-
Kredi Kartı Taksit Sayısı :
-
Oda Sayısı :
11
Sezon Açılış :
15/05/2008
Sezon Kapanış :
15/10/2008
denize uzaklığı Denize Mesafesi :
-
Havaalanına Uzaklığı Havaalanına Uzaklığı :
-

Liligum Dağ Evi

Su hayattır, suyun olmadığı yerde hayat olmaz diyerek Deniz ve Yağmur koymuşlar adımızı sonra da ırmağı aramıza katmışlar.

Yağmur damlaları hiç eksik olmaz Çamlıhemşin'de; damlalar şelale olur,fışkırır dağların doruklarından ırmaklara karışırlar bembeyaz köpükler saçarak, dağları taşları döverek denize kavuşurlar.

İşte tam bu manzaranın ortasında koyduk tamamen ahşaptan olan dağ evimizi. Adınada Liligum dedik. Hemşince`de sevdiğim, oyuncağım kadar kıymetli yarim diyerek... Ladin ağaçlarıyla koyun koyuna, yeşilin her tonunu görebileceğiniz, unuttuğunuz horoz sesleriyle kuş cıvıltılarının melodisinde uyanıp, gürül gürül akan şelale manzarasında çayınızı yudumlayasınız diye.

Yıllarca şehirde yaşamış annemin elleri toprağa değdi.Babamla birlikte doğal sebze ve meyveler yetiştirdiler. Kestane, ıhlamur kokan tüm çiçeklerden oluşmuş, tadına doyamayacağınız balı ürettiler... Şimdi mutfakta doğal sebzelerden, sizler için yöre yemekleri ve çeşit çeşit reçeller hazırlıyorlar.

Evet ! Kendinize bir şans verin ve rotanızı Karadenize, doğaya, dağlara, Ayder Yaylası'na çevirin. Bize gelin dağ evimizde büyük bir aile olalım, doğayı ve kaybettiğimiz değerleri bulalım, paylaşalım ve türkülerimizi söyleyelim birlikte...

Sevduğum Türkileri ah oy oy oy liligum
Söyliyelum siradan ah oy oy oy liligum
Benide haturlayun ah oy oy oy liligum
Ben gidince buradan ah oy oy oy liligum

Uzandum yatağuma ah oy oy oy liligum
Derin uykuya daldum ah oy oy oy liligum
Kız senun merağundan ah oy oy oy liligum
Böyle saradum soldum ah oy oy oy liligum

Topladumda topladum ah oy oy oy liligum
Çiçeğun sarisini ah oy oy oy liligum
Böyle boşa geçurdum ah oy oy oy liligum
Ömrümün yarisini ah oy oy oy liligum

Yağmur ÇOLAK
  • Favorilerime
  • Rezervasyon
  • Ziyaretçi Yorumları
  • Bu Tesisi Tavsiye Et
  • Mesajlar
  • Bilgi Bandı

    Apart Otel

    : Apart Otel Nedir? Apart Otel Ne Demek? Konaklamanın kendine servis yapılan daireler halinde gerçekleştirildiği otel. Müşteriler, içeriye yiyecek hammaddesi alıp daireleri içerisindeki araçlarla mesela kendi yemeklerini yapabildikleri otellerdir apart oteller. Bu sebeple Apart oteller, butik otel ve pansiyon arasındadır denebilir. Neredekal.com siz ziyaretçilerimize ve turistlere, apart oteller ve ücretleri hakkında bilgi sunar.
    © 2008 - Neredekal.com - Türkiye'nin tatil, konaklama, butik otel, apart oteller, pansiyonlar, küçük otel ve butik otel rezervasyon rehberi.
    Copyright © 2008 - Neredekal.com
    ingilizanahtari iphone forum