Yurtdışı Araç Kiralama Hizmeti

Yurtdışı Araç Kiralama Hizmeti

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 26 Ocak 2011
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Yurtdışı Araç Kiralama Hizmeti

Artık dünyanın her yerinde bir aracınız var. Neredekal.com 175 ülkede 25.000 farklı noktada araç kiralama hizmeti sunuyor.

Neredekal.com 2011 yılına muhteşem bir hizmetle girdi. Türkiye'nin ya da dünyanın herhangi bir yerine gittiğinizde sizin için en uygun noktada teslim almak üzere dilediğiniz bir aracı bir kaç saniyede kiralamanız mümkün. Üstelik kesin rezervasyon ve çok uygun fiyatlarla.

Araç kiralama sistemimiz 29 dilde hizmet veriyor ve rakamları dilediğiniz para birimi ile görüntülemeniz mümkün.

{ad:0}

Yapmanız gereken çok basit Neredekal.com ana sayfasından aracı teslim almak istediğiniz yeri, teslim almak ve teslim etmek istediğiniz tarihleri girip uygun olan bütün araçları listeleyebilirsiniz. Dilerseniz çocuğunuz için çocuk koltuğu da ekleyebilir ya da ihtiyacınız olacaksa kar zinciri de alabilirsiniz.

Eğer aracı aldığınız yerden farklı bir yerde bırakmak istiyorsanız bu da mümkün. Araç kiralarken farklı teslim noktası sorgulayarak sizin için en uygun teslimat adresini de görüntüleyebilirsiniz.

Neredekal.com araç kiralama hizmeti farklı para birimlerinde, 29 dilde, 175 ülkede, 25.000 şehir ve havaalanı benzeri noktada, 550'den fazla önde gelen bağımsız araç kiralama tedarikçisinden araç kiralama fırsatı sunuyor.

Dedik ya; artık dünyanın her yerinde bir aracınız var. Siz sadece dikkatli kullanın yeter.

Keyifli sürüşler dileriz.

Yorumlar

Ceylan Ayaz 
26.02.2018
Kıbrıs'ta araç kiralama hizmeti veren www.kibrisarackiralama.com şirketinin sahibi olarak böyle kapsamlı bir proje hazırladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun.