Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Paylaş
Habibe Tokgöz  
Eklenme: 26 Aralık 2013
 • Son Güncellenme: 08 Şubat 2024
Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Yeni yıl heyecanıyla yılbaşı programları için pek çok hazırlıklar yapıldı, kimimiz ailecek sıcacık bir yılbaşı yemeğinin hayalini kurdu, kimimiz ünlü otellerde ya da restoranlarda rezervasyon yaptırmaya başladı. Sevdiklerinizle heyecan dolu unutulmaz bir yılbaşı planı yapıyorsanız, sizler için hazırladığımız çılgın yılbaşı sokak partilerine göz atabilirsiniz. İşte yılbaşı kutlamalarında altı büyük ilimizde gerçekleşecek sokak partilerinin listesi.

{ad:0}

İstanbul Yılbaşı Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Nişantaşı: 31 Aralık akşamı İstanbul'un hemen hemen bütün büyük meydanlarında kutlamalar yapılıyor. Nişantaşı ise dünyada yılbaşının en enerjik ve şevkle kutlandığı yer olarak hafızalarımızda. Nişantaşı, yılbaşı partisinde 31 Aralık gecesi eğlencenin doruklarına ulaşılırken, geriye sayım başlangıcından itibaren yılbaşı burada havai fişek gösterileri ile karşılanıyor. Yılbaşında İstanbul'da olacaklar için Nişantaşı Yılbaşı sokak partisine katılmak cazip bir seçenek olabilir.

Beyoğlu-Taksim Meydanı: Kentte yeni yılı kutlayan bir diğer mekan ise Beyoğlu-Taksim Meydanı. Konumu ve çevresindeki eşsiz İstanbul’a ait özellikleri ile Beyoğlu’nda yeni yıl her zamankinden daha renkli. Galata Kulesi’ne yakınlığı ve tarihi mimarilere ev sahipliği ile yeni yıl geri sayımı için oldukça hareketli bir gece sizi bekliyor. Yılların değiştiremediği Nevizade sokaklarında geçireceğiniz yılbaşı akşamı sizi İstanbul’a bağlayacak. Dopdolu menüsü ve yeni yıl heyecanı ile Taksim Nevizade sokakları yeni yıl kutlamalarının merkezinde. Şehrin atan kalbi Firuzağa’da yeni yıl coşkusu sokaklara taşıyor her zaman. Kafelerin modern dizaynları ve Cihangir rüzgarında yeni yıla girmeyi isteyenler, Firuzağa’da buluşuyor. Kaliteli hizmet sunan restoran ve kafeleri ile yeni yıl coşkusunun dorukları Firuzağa Yılbaşı Sokak Partisi’nde.

Bağdat Caddesi: Yılbaşı sevincini en renkli haliyle ve büyük bir coşkuyla karşılayan lokasyonlardan biri olan Bağdat Caddesi’nde yeni yıl geri sayımında Noel Baba ve ona eşlik eden arkadaşları arasında eğlence dolu yeni bir yıla girebilirsiniz.

Yılbaşı gecesi için konaklayabileceğiniz İstanbul Otellerine göz atabilirsiniz.

Ankara Yılbaşı Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Bahçelievler Caddesi: Yılbaşını kalabalık bir şekilde kutlayan Ankara'da olacaksanız 7. caddede bulunan Bahçelievler Caddesi'nde yılbaşını kutlayabilirsiniz.

Kızılay Meydanı: Ev sahipliği yaptığı havai fişek gösterileriyle bilinen Kızılay Meydanı da katılabileceğiniz seçeneklerden biri olabilir.

Filistin Caddesi: Daha rahat bir deneyim yaşamak ve daha az insanla birlikte olmak istiyorsanız, Filistin Caddesi boyunca yürüyebilirsiniz. Bu konum, zarif bir yılbaşı gecesi kutlamasına ev sahipliği yapmak için de mükemmel.

Kuğulu Park: Kızılay Meydanı'nın son zamanlarda çok kalabalık olması nedeniyle yeni yıl kutlamaları Kuğulu Park’ta yapılıyor. Ankara'nın en popüler kutlama mekanı haline gelen Kuğulu Park'a gitmeyi düşünebilirsiniz. Sakin ve benzersiz bir ortamda yeni yılı karşılayabileceksiniz.

Yılbaşı gecesi için konaklayabileceğiniz Ankara Otellerine göz atabilirsiniz.

İzmir Yılbaşı Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Cumhuriyet Meydanı: İzmir'de insanların yılın sonunu ve yeni yılın başlangıcını kutlamak için toplandığı pek çok yerden biri Cumhuriyet Meydanı’dır. Yılbaşı kutlamalarının en popüler mekanı olan Cumhuriyet Meydanı'ndaki yılbaşı partisi, birbirinden ünlü müzisyen, solist ve DJ'lerin sırayla sahne alarak katılımıyla her sene yapılıyor.

Alaçatı Yılbaşı Sokak Partisi: Alaçatı'nın kalabalık sokakları, hem sakinleri hem de ziyaretçileri yeni yılın gelişini kutlarken, her yıl olduğu gibi bu yıl da Alaçatı Yılbaşı Sokak Partisi tüm hızıyla devam ediyor. Alaçatı'da Yılbaşı Sokak Partisi'ne katılmak İzmir’de yapılacaklar listenizin başında olmalı.

Yılbaşı gecesi için konaklayabileceğiniz İzmir Otellerine göz atabilirsiniz.

Antalya Yılbaşı Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Dünyanın en hareketli yılbaşı kutlamalarından birine ev sahipliği yapmasıyla tanınan Antalya, yeni yılı hem meydanlarıyla hem de birbirinden farklı eğlence mekanları ile karşılıyor. Antalya'da yeni yılı karşılayacak olanlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunabilirler.

Cumhuriyet Meydanı: Her yeni yılın ilk günü Cumhuriyet Meydanı yapay karla kaplanır. Bunun sonucunda yeni yıl kutlamaları daha keyifli geçecektir. Antalya’da Cumhuriyet Meydanı’na gitmek listenizin başında olmalı.

Lara: Şehir merkezinden sonra Antalya’da düzenlenen bir sokak partisi mekanı olarak hafızalarınızda yer edinecek Lara, tüm yolların ve caddelerin ışıklandırıldığı uzun ve keyifli bir gece yaşatabilecek konumuyla eğlence arayanlar için ideal bir bölge.

Yılbaşı gecesi için konaklayabileceğiniz Antalya Otellerine göz atabilirsiniz.

Muğla Yılbaşı Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Bodrum Yılbaşı Sokak Partisi: Bodrum Merkez'de yapılacak ve sabahın erken saatlerine kadar sürecek yılbaşı sokak partisine gitmek yeni yıl akşamında eğlenceli bir şeyler arıyorsanız yapılacaklar listenizin üst sıralarında yer alabilir. Bodrum kutlama sokak partisinde yeni yıla neşeli, coşkulu ve keyifli bir şekilde "merhaba" diyebilirsiniz. Kutlamaya katılın ve havai fişeklerin etrafında toplanan kalabalığı izleyerek keyifli bir yeni yıl geçirin.

Yılbaşı gecesi için konaklayabileceğiniz Muğla Otellerine göz atabilirsiniz.

Bursa Yılbaşı Sokak Partileri

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Çılgın Sokak Partileri

Uludağ Yılbaşı Partisi: Uludağ'da diğer yerlere göre parti fiyatları biraz daha yüksek. Ancak yeni yılı nefes kesen bir kar manzarası ile karşılamak için harcanan her kuruşa değer. Uludağ'da düzenlenen partilerde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz için otel odasında kalmanıza gerek yok.

Yılbaşı gecesi için konaklayabileceğiniz Bursa Otellerine göz atabilirsiniz. Şimdiden mutlu bir yıl dileriz.

Yeni yılın size sadece mutluluk değil, aynı zamanda yeni fırsatlar ve yeni başarılar getireceğine dair büyük umutlarımız var. Neredekal.com ailesi olarak herkesin harika bir yıl geçirmesini dileriz.

Yorumlar

Özkan Hacıoğlu 
27.12.2013
İstanbul önerilerinizden birisini değerlendireceğim. Elinize sağlık, keyifli yıllar.:)
Benzer Yazılar
Kefkene Otobüsle Ulaşım
Kefkene Otobüsle Ulaşım
Ordinaryus Tatilyus 
27.12.2010
Kerpeye Otobüsle Ulaşım
Kerpeye Otobüsle Ulaşım
Ordinaryus Tatilyus 
27.12.2010
Karasuya Otobüsle Ulaşım
Karasuya Otobüsle Ulaşım
Ordinaryus Tatilyus 
27.12.2010
Safranboluya Otobüsle Ulaşım
Safranboluya Otobüsle Ulaşım
Ordinaryus Tatilyus 
27.12.2010