Türkiye'de Görülmesi Gereken Yerler

Türkiye'de Görülmesi Gereken Yerler

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 24 Ağustos 2011
 • Son Güncellenme: 31 Ekim 2023
Türkiye'de Görülmesi Gereken Yerler

Tarihi ve doğal güzellikleri, arkeolojik zenginliği ile yerli ve yabancı birçok turistin dikkatini çeken Türkiye, henüz tam anlamıyla keşfedilmemiş bir cennet...

3 tarafı denizlerle çevrili, dört bir yanı güzelliklerle dolu bu ülkede nasıl bir tatil düşlüyorsanız, hemen hepsine ulaşmanız mümkün. Yaz aylarında Akdeniz'in pırıl pırıl sahilleri, kış aylarının vazgeçilmezi karlı zirveler ve bahar aylarının en güzel keyfi trekking rotaları ilk akla gelen etkinlikler...

Türkiye'yi yaz aylarında gezmek isteyip de nereye gideceğine henüz karar veremeyenler için 3 adet seçenek sunuyoruz:

{ad:0}

1)Gökçeada: Kaleköy'de Türkiye'nin en son gün batımını yaşamak, Zeytinli'de dibek kahvesi içmek ve Hristo'nun tatlılarını yemek isterseniz Gökçeada'ya yelken açın. Rum köylerini tek tek gezin.

Gökçeada

2)Köyceğiz: Bir liman kenti olarak tarihi 4 bin yıla dayanan şehrin, tercih edebileceğiniz çok farklı özellikleri bulunuyor. Örneğin, Köyceğiz'in Sultaniye köyünde termal kaplıcalara gidebilir, Yayla köyü ve Gökçeova'da safari yapabilirsiniz.

Köyceğiz

3)Palamutbükü: Datça merkeze 25 km. uzaklıktaki Palamutbükü'nde denize girebilir, şeffaf sularında balık avlayabilir ve yakın yerlere tekne turuna çıkabilirsiniz. Sit alanı olarak belirlenen köy, denizi ve doğayı sevenler için iyi bir tatil imkânı sunuyor.

Palamutbükü

Türkiye'de görülmesi gereken diğer yerler hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız Türkiye'de Görülmesi Gereken 50 Yer adresine göz atabilirsiniz.