Tarihi ve Doğal Güzelliklerin Birbirini Sarmaladığı Yer: Sapanca

Tarihi ve Doğal Güzelliklerin Birbirini Sarmaladığı Yer: Sapanca

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 01 Mayıs 2013
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Tarihi ve Doğal Güzelliklerin Birbirini Sarmaladığı Yer: Sapanca

Büyük şehirlere yakın bir konumda bulunan Sapanca, adeta Marmara'nın gözbebeği tatil rotalarından biri...

Kısa süreli tatillerini şehirde geçirmek istemeyen birçok kişi, araç ile rahatlıkla ulaşılabileceği yerlere gitmeyi tercih ediyor. Yolun kısa sürmesi ve bağlı olarak yol yorgunluğunun olmaması dinlenmek için tatilcilere bir hayli zaman kazandırıyor.

Sapanca Gölü kenarında birçok turistik tesis hizmet vermektedir. Genellikle yaz aylarında ziyaretçi sayısında artış görülmekle birlikte, birbirinden özenli tesisler misafirlere hizmet vermektedir. Birçok kategoride Sapanca oteli mevcuttur. Hemen herkesin isteyeceği tarzda bir otel rahatlıkla bulunabilmektedir.

{ad:0}

Sapanca otelleri arasında, uygun fiyatlı ve daha aile tadında konaklama isteyenler Sapanca pansiyonlarını tercih ederken, özel bir tatil isteyenler tercihlerini Sapanca butik otellerinden yana kullanmaktadır.

Sapanca otel fiyatları, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte biraz daha düşüş göstermiştir. Havaların güneşli olduğu kış günlerinde göl keyfi yapmak isteyenler için Sapanca otelleri misafirlerini beklemektedir.

Sapanca'ya gittiğinizde Maşukiye'nin muhteşem doğasında kahvaltı yapmayı, Sapanca Gölü kenarında kahve içip keyif yapmayı unutmayın...