Isparta Süleyman Demirel Havalimanı
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı - Görsel 1
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı - Görsel 2
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı - Görsel 3
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı - Görsel 4
5 Fotoğraf
Çalışma saatleri bilinmiyor
Ücretli
Telefon

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Hakkında

Isparta'da bulunan ve 1997 yılında hizmete giren Süleyman Demirel Havalimanı, Keçiborlu ve Dinar ilçelerinin ortasındadır. Hem iç hem de dış hatlar terminal binası bulunmakla birlikte, 3000x45 metre boyutlarında bir pisti bulunmaktadır. Süleyman Demirel Havalimanı'nın iç ve dış hatlar terminal binası ortak kullanılmaktadır ve bina 1. 5000. 000 yolcu kapasitesine sahiptir.

Havalimanı aynı zamanda farklı okulların pilotaj eğitimleri için de kullanılmaktadır. Isparta yolculuklarınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz Süleyman Demirel Havalimanı, şehre 30 kilometre uzaklıktadır. Havalimanına taksi veya servislerle ulaşabilirsiniz. 1994 yılında hizmete giren havalimanının ilk temeli, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılmıştır.

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Burdur'a 30 kilometre, Antalya'ya 140 kilometre uzaklıktadır. Aynı zamanda kargo terminali, 100 araç kapasiteli otoparkı ve sağlık hizmetleri bulunan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı, hem hızlı hem de keyifli bir yolculuk için hizmet vermeye devam ediyor.

Yorum / Değerlendirme

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?