Şanlıurfa GAP Havalimanı
Şanlıurfa GAP Havalimanı - Görsel 1
Şanlıurfa GAP Havalimanı - Görsel 2
Şanlıurfa GAP Havalimanı - Görsel 3
Şanlıurfa GAP Havalimanı - Görsel 4
5 Fotoğraf
Çalışma saatleri bilinmiyor
Ücretli
Telefon

Şanlıurfa GAP Havalimanı Hakkında

2007 yılında sivil kategoride hizmet vermeye başlayan Şanlıurfa GAP Havalimanı, 12000 metrekarelik bir alanda kurulmuştur. Türkiye'nin tarihi kentleri arasında olan Şanlıurfa, her bölgesiyle yeni yerler keşfetmenizi sağlayacak. Şanlıurfa GAP Havalimanı, şehre 35 kilometre uzaklıktadır ve uçak kapasitesi 8'dir.

Şanlıurfa'da oteller, butik oteller ve pansiyonlar fazlasıyla vardır ve her yıl yeni tesisler hizmet vermeye başlamaktadır. Unutamayacağınız Urfa gezi yolculuğunuza, Şanlıurfa GAP Havalimanı'nı tercih ederek başlayabilirsiniz. Tabii bir de Şanlıurfa GAP Havalimanı yakınındaki otelleri daha önceden araştırıp kendinize bir otelde yer ayırarak… Şanlıurfa otelleri genellikle şehrin merkezine konuşlanmıştır.

Turizm açısından önemli bir yere sahip olan Urfa, Bazda Mağaraları'yla, Fırat Nehri'yle, Balıklı Göl'üyle ve Urfa Kalesi'yle tüm güzelliğini gözler önüne serecek. Şanlıurfa GAP Havalimanı yakınındaki otellerin birinde konaklamak sizlere kolay ulaşabileceğiniz tarihi ve doğal güzellikleri sunacak. Oteller, şık ve konforlu dekorasyonlarıyla gecelerinizi huzurlu geçirmenizi sağlayacak.

Gezinize başlamadan önce internet üzerinden otelleri inceleyebilir ve bütçenize uygun bir otelde kendinize yer ayırabilirsiniz. Şanlıurfa GAP Havalimanı, 2007'den bu yana sizlere hizmet vermeye devam ederek, en çok merak edilen şehirlerden birine kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Yorum / Değerlendirme

Şanlıurfa GAP Havalimanı
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?