Saklı Göl
Saklı Göl - Görsel 1
Saklı Göl - Görsel 2
Saklı Göl - Görsel 3
4 Fotoğraf
3.8/5
Çok İyi
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3
3 değerlendirme
Çalışma saatleri bilinmiyor
Ücretsiz
Telefon

Saklı Göl Hakkında

İstanbul-Şile’de bulunan Saklı Göl, şehir kalabalığından bir an olsun uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihlerindendir. Hem İstanbul’un içinde hem de şehir karmaşasından uzak bir yer olan Saklı Göl, Şile ile Ağva’nın arasında gizlenmiş büyüleyici bir etkiye sahiptir. Karamandere Köyü’nde bulunan Saklı Göl, doğanın yeşilliklerini suyuna yansıtıyor adeta. Kısa bir yolculukla yeni yerler görmek tercihleriniz arasındaysa kesinlikle Saklı Göl’ü ziyaret etmelisiniz. Bol oksijenli bu ortamda kahvaltı yapacağınız yerler de mevcuttur. İsterseniz gününüze harika bir mangalı da ekleyebilirsiniz. Saklı Göl Şile’de zaman bir anda geçecek ve siz gölün keyfini doyasıya çıkartmış olsanız bile buraya tekrar gelmek içi gün sayacaksınız. Şile’deyken Şile Kalesi’ni, Akçakese Köyü\’nüUlupelit Köyü’nü ve Şile Feneri’ni de gezmeyi unutmayın.

Yorum / Değerlendirme

3.8/5
Çok İyi
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3
3 değerlendirme
Saklı Göl
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
1/5 Kötü
Neredekal.com
Yorum puanı 1
13.12.19
Sinan Çapar
Sadece bir işletme var
Burada sadece bir işletme var ve fiyatlar çok yüksek. Ayrıca hizmet kalitesi yok diyebilirim. Kahvaltıya geliyorsanız bu fiyatlara rağmen her şey ekstra. Yiyip gelin ekstralarla bile doymayacağınızdan emin olabilirsiniz.
5/5 Mükemmel
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
15.09.20
Misafir
Doğa harikası bir yer
Biz bu yapılan kötü yorumlara rağmen gittik yer mükemmel doğa harikası bir yer fiyat pahalı dediler 1 porsiyon köfte 5 parça köfte var ve kocaman mezesi ile birlikte 30 tl İstanbul içinde bu fiyata böyle köfte imkansız adamlar devasa bir tesis kurmuş bedavaya mı verecekler hizmet çok kötü demişler beklentileri neydi bilmiyorum.
5/5 Mükemmel
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
15.09.20
Fatih kral
Doğa harikası bir yer
Biz bu yapılan kötü yorumlara rağmen gittik yer mükemmel doğa harikası biyer fiyat pahalı dediler 1 porsiyon köfte 5 parça köfte var ve kocaman mezesi ile birlikte 30 tl istanbul içinde bu fiyata böyle köfte imkansızz adamlar devasa bir tesis kurmuş bedavayamı vericekler hizmet çok kötü demişler beklentileri neydi bilmiyorum