Otel Reklam ve Etkili Otel Tanıtımı

Otel Reklam ve Etkili Otel Tanıtımı

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 09 Ocak 2011
 • Son Güncellenme: 31 Ekim 2023
Otel Reklam ve Etkili Otel Tanıtımı

Eğer siz de bir otel, pansiyon, apart ya da butik otel sahibi ya da yöneticisi iseniz ve işletmenizi geniş kitlelelere çok etkin bir şekilde tanıtmak istiyorsanız işte size fırsat.

{ad:0}

Tesisinizi kaydetmek için hemen tıklayın...

İnternet reklamcılığı ve dijital yayıncılık son 10 yılda hem reklamverenler hem de reklam yayıncıları açısından yüzdesel olarak en hızlı büyüyen pazar. Sebepleri çok basit;

  • İnternet üzerinden yapılan tanıtımlarda zamandan ve mekandan tamamen bağımsız olmanın avantajını yaşarsınız.
  • Potansiyel müşterilerinizin size ulaşmalarındaki en önemli nokta, karar verme aşamasında verdiğiniz hizmete ya da sattığınız mala ihtiyaç duyduklarında akıllarına gelmeniz ya da araştırdıklarında size ulaşmaları. Bu noktada en etkili yöntem kesinlikle internet. Şöyle bir düşünün; aklınıza gelen soruların ya da ihtiyaçlarınızın bugüne kadar ne kadarını Google, Bing ya da Yahoo gibi çok tercih edilen arama motorları üzerinden karşıladınız?
  • İnternet üzerinde reklamınızı görmelerini istediğiniz insanları aşağı yukarı siz belirlersiniz. Örneğin, av malzemeleri satan bir firma av sporuyla uğraşanların yoğun ziyaret ettiği forum sitelerinde, tatil hizmeti ya da konaklama satan bir firma tatille ilgili kaliteli hizmet veren sitelerde reklam verebilirler. Unutmayın ki insanlar karar aşamasında artık çok yoğun şekilde internet üzerinde araştırma yapıyorlar ve kullanıcı görüşlerini okuyorlar.
  • Reklamlarınızı çok sağlıklı bir şekilde ölçümleyebilirsiniz. Reklamınız kaç kişi tarafından, kaç kez görüntülenmiş, bunların kaçı sizin sitenize ya da ürününüze ilgi duymuş, kaçı satın alma yapmış istatistik takibi ile ölçebilirsiniz.
  • Gelin siz de tüm bu yukarıda bahsettiklerimizi size sağlayabilecek Neredekal.com üzerinden otelinizi, pansiyonunuzu, apartınızı ya da butik otelinizi tanıtın, hem Türkiye'nin en çok ziyaret alan turizm portalında yerinizi alın, hem de günün en geçerli tanıtım ve reklam ortamından en etkili şekilde faydalanın...

Hemen üye olun, hemen kazanmaya başlayın...

Neredekal.com'un Size Sağladığı Avantajlar

  • Tesis Profili Sayfası: Tesisinizi kendi cümlelerinizle ya da editörlerimizin desteği ile tanıtabileceğiniz internete giriş sayfanız.
  • Tesis Özellikleri Sayfası: Tesisinizin sahip olduğu ve işletmenizi öne çıkaracak tüm özellikleri, hem görsel hem de yazılı olarak tanıtabileğiniz alanınız. Üstelik verdiğiniz hizmetleri standart ya da ekstra olarak da belirtebilirsiniz.
  • Oda Özellikleri Sayfası: Odalarınızda neler var. Bazen odada yer alan televizyon, bazen internet, bazen balkon karar verme aşamasında kriter olabilir. Neden bu avantajlarınızı göz önüne seryemesiniz ki?
  • Aktiviteler Sayfası: Tatilde bazıları dinlenmeyi, bazıları eğlenmeyi sever. Misafirlerinize eğlenmeleri, dinlenmeleri için sağladığınız tüm yönlerinizi bu sayfada etkili bir şekilde anlatın.
  • Foto Galeri Sayfası: Elbette görsellik... Onlarca fotoğrafla tesisinizi misafirlerinize tanıtabilirsiniz. Tesisinizin görüntüleri sizi seçmelerinde en etkili etkenlerden biri.
  • Fiyatlar ve Rezervasyon Sayfası: Yıl içinde uygulayacağınız her türlü fiyat opsiyonlarını, promosyanları, kampanyaları çok anlaşılır bir şekilde yayınlayabilirsiniz. Üstelik fiyat güncellemelerinde kimseye ihtiyacınız yok. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz fiyat aralığını girebilir, güncelleyebilirsiniz. Rezervasyon talebiniz direkt olarak size anında e-posta ve SMS ile bildirilir. Çok anlaşılır bir form ile misafirinizin tüm rezervasyon detayını anında görüntüleyebilirsiniz.
  • İletişim Sayfası: Size nasıl erişilebilecekse, tüm bilgileri bu sayfada verebilirsiniz. Telefon, faks, GSM, e-posta, web adresiniz ya da adresiniz. Tümünü burada gösterebilirsiniz.
  • Harita Yol Tarifi Sayfası: Müşterinizin size en kolay nasıl ulaşacağını, haritadaki yerini Google Maps uygulaması ile gösterebileceğiniz sayfanız. Uydu görüntüleri ile misafiriniz, tesisinizin bulunduğu yeri ve çevresini dahi görüntüleyebilir.
  • Tanıtım Filmi ve Video Sayfası: İnsanlar seyretmeyi sever. Tanıtım videonuzu bu sayfada yayınlayabilir ya da tanıtım filminiz yoksa ekibimizin sağlayacağı sunum videosu ile tanınabilirsiniz.
  • Sanal Tur Sayfası: Bazı yerler oraya gitmeden de gezilir. Panoramik fotoğraf çekim tekniği ile tesisinizi tıpkı oradaymış gibi adım adım gezdirebilirsiniz.
  • Tavsiye Et Sayfası: Tanıtımın en etkili yollarından biri de kullanıcı tavsiyeleridir. Tesisinizi beğenenler anında diledikleri kadar insana tesisinizi tavsiye edebilirler. Üstelik anında, üstelik çok etkili...
  • Mesaj Gönder Sayfası: Size ne sormak isterlerse sorsunlar cevaplayabilir, tüm mesajlarınızı kayıt altında tutabilirsiniz.
  • Yorumlar Sayfası: Kesinlikle çok etkili. İnsanlar karar aşamasında ya da araştırma yaparken en fazla yorumlardan etkileniyorlar. Bırakın insanlar sizin hakkınızda yorumlar girsinler, sizi anlatsınlar.

Siz de Neredekal.com üyesi yüzlerce tesis arasına girmek istiyorsanız hemen tıklayın...