Kıyıköy Kastro Sahili
Kıyıköy Kastro Sahili - Görsel 1
Kıyıköy Kastro Sahili - Görsel 2
Kıyıköy Kastro Sahili - Görsel 3
Kıyıköy Kastro Sahili - Görsel 4
5 Fotoğraf
1.6/5
Kötü
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1
4 değerlendirme
Çalışma saatleri bilinmiyor
Ücretsiz

Kıyıköy Kastro Sahili Hakkında

Sit alanı olarak kabul edildiği için çevresinde bir konaklama tesisi bulunmayan Kıyıköy Kastro, Kırklareli’ nde bulunmaktadır. Ulaşımı kolaydır fakat Kastro’ ya yaklaştığınızda yolun biraz bozuk olması sizleri zorlayabilir. Çerkezköy’ ü ve Saray’ ı geçtikten sonra Kıyıköy ile Kastro tabelalarını takip edip 30 kilometre sonra istediğiniz bu doğa harikasına kavuşacaksınız.

Tertemiz bir kumsala sahip olan Kastro sahilinde bir konaklama tesisi olmasa da bölgede kolaylıkla çadır kurup kamp yapabilirsiniz. Kıyıköy Kastro sahilinde alışveriş yapacağınız bir tesis bulunuyor.

Bir tarafta deniz, bir tarafta nehir ve diğer tarafta alabildiğine orman Tam bir doğa harikası olan Kıyıköy Kastro sahilinde unutamayacağınız zamanlar geçirmek için bir hafta sonunuzu bu bölgeye gelerek değerlendirebilirsiniz. Kıyıköy Kastro sahili bozulmamış doğasıyla ve kamp kurma imkanlarıyla dostlarınızla geçireceğiniz eğlenceli vakitlerinize dahil olmaya hazır.

Huzurlu bir tatil kaçamağı yapmak isterseniz, Kırıkkale otelleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum / Değerlendirme

1.6/5
Kötü
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1
4 değerlendirme
Kıyıköy Kastro Sahili
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
0/5 Çok Kötü
Neredekal.com
07.06.19
İsmail Boncuk
Her yer pislik içinde
Her yer pislik içinde, maganda dolu. Tabiat harikası sahil bakımsızlıktan berbat vaziyette.
0/5 Çok Kötü
Neredekal.com
19.07.19
Tayfun genç
Kesinlikle gitmeyiniz
Bu kadar pis, rezil bir yer görmedik. Orman ve deniz çok güzel; fakat kapıda bir sürü para alıp hizmet vermemeleri, içeride içki içenler bağırıp şarkıyı son ses dinleyenler, geceleri herkesi rahatsız edecek şekilde hareketler sergilemeleri ve işletmenin buna sessiz kalması, jandarma geliyor deyip kimseye karışmamaları, tuvaletlerinde ışık olmayıp pislikten dışarıya bile yapmanızı sağlayacak kadar bakımsız olması… Kesinlikle gitmeyiniz. Boşa 60 TL para verip, girmeyiniz.
0/5 Çok Kötü
Neredekal.com
14.08.19
Dilek portakal
Çok pis bir yer olmuş
Hiç tavsiye etmem. Pis, tuvaletler rezil, resmen insanları soyuyorlar. Giriş 22 konaklama 1 gece 41 TL. 12 saat kaldık 63 TL ödedik. Denizi berbat, yüzemezsin. Her daim dalgalı ve yasak. Jandarma ayaklarını bile ıslatmana izin vermiyor. Zaten ölmek istemiyorsan girmemelisin. Denizi kudurmuş gibi dalgalı. Sonra orman, her yer çöp. Sınırlama yok, geleni alıyorlar içeri tıklım tıklım, dip dibe çadırlar. Rezalet ötesi. Bir de benim takıntım kimlik oldu. Her aradan 1 kimlik alıyorlar. Bu resmen rezilliğin ve haksızlığın dibi. Sakın gitmeyin, kimse gitmesin.
0/5 Çok Kötü
Neredekal.com
14.08.20
Misafir
Acil el atılmalı
Bu yorumu ben insan olarak vatandaş olarak görev bildim hatta elimden gelse o canım doğamızı sahilimizi ormanları talan edenlerin suratına tükürmek istiyorum ,bunları diyorum hilkatların allah kul utanması yok ,o ormanın içinde şehirin bütün çöplüğü orda sanki sahil deseniz mahvolmuş plastik ,ayakkabı ,neler neler .şunu istiyorum para cezası kesilsin keyif yapıp pislik bırakanlara ,artı belediyemi artık kaymakamı bu duruma acil el atmasını istiyorum .