Kazantip Festivali

Paylaş
Özgür Yazıcı  
Eklenme: 16 Şubat 2011
 • Son Güncellenme: 09 Ağustos 2023
Kazantip Festivali

Kazantip festivali hakkında merak edilen bilgileri burada topladık. Kazantip, Ukrayna'da yaz mevsiminde düzenlenen elektronik dans müziği festivalidir. Reklam yazılışı kaZantip şeklindedir kısaca "Z" diye de bilinir. 5-6 hafta sürer ve 150 bini aşkın kişi festivali ziyaret eder. Turuncu renkli giysiler ve sarı bavullar Kazantip festivalinin sembolleridir. 2010 yılındaki festivalin Dj lerinden bazıları; Carl Cox, Hybrid, Marco Carola, Oliver Huntemann, Josh Wink ve Seba'ydı.

{ad:0}

Yorumlar

Kaan Cetin 
20.07.2014
TÜRKİYE YETKİLİ ACENTASI / OBRİGADO TOUR / 5.yılımız KAZANTİP FESTİVALİ / ANAKLİA 20 AÐUSTOS – 30 AÐUSTOS 2014 Dünyanın en büyük , en uzun, Tatil , Spor ve Müzik Festivali Rusya, Ukrayna, Almanya, Fransa, Polonya, Brezilya ve diğer birçok ülkeden... 200.000 Ziyaretçi.Tur programları ve tüm detaylar için www.kazantipturkey.com ve www.obrigadotur.com \' u ziyaret ediniz.
Kaan Cetin 
04.06.2011
30 TEMMUZ-20 AÐUSTOS 2011 KIRIM YARIMDASI - UKRAYNA 19.Kazantip Festivali Abartmıyoruz! Burası bir cennet ve gidilecek yerler listesi yapacaksan baş sırayı zorlayacak çılgın bir eğlence alanı. Ukrayna’nın Kırım Yarımadasın’ da sadece eğlenmek için yaratılmış bir Cumhuriyet; Kazantip! Ve içinde binlerce çılgın insanın bulunduğu, sınırların tamamen ortadan kalktığı 24 saat süren partileri ile dünyanın en uzun ve en çılgın festivali; Kazantip Festival 2011! Melekleri yakından görmek ve bu çılgınlığı yaşamak istiyorsan hemen fırrla! Böyle bir tatili kaçırma. Obrigadotur seni, tüm dünyanın akın ettiği, baş döndürücü ve nefes kesen saklı bir cennete çağırıyor. Dünyanın en büyük,en uzun, tatil, spor ve müzik festivali; 19. Kazantip Festivali başlıyor. Dünyaca ünlü DJ’ ler 24 saat boyunca aralıksız olarak bu festivalde performans gösteriyor. Obrigado Tour farkı ile de, bu çılgın deneyim, senin içinde hayal olmaktan çıkıyor ve festival alanına yakın otellerde konaklayarak gerçek oluyor. Rusya ,Ukrayna ,Almanya , Fransa ,Brezilya ,İsviçre ve diğer birçok ülkeden… 180.000 Ziyaretçi 22 Gün 24 Saat Aralıksız Müzik , Dans , Spor , Eğlence Kazantip Tüm Dünyanın Akın Ettiği Saklı Bir Cennet İçlerinde Dünyaca ünlü Dj Carl Cox ve Fergie ‘nin de bulunduğu 250 Dj’in 24 Saat aralıksız canlı performanslarını sergileyecekleri eşşiz partiler. Tur programları ve tüm detaylar için www.kazantipturkey.com ve www.obrigadotur.com \' u ziyaret ediniz.
Benzer Yazılar