Örnek Harita Görseli
Haritayı Görüntüle
Filtreler

Mutfak Türü

Fast food
İtalyan
Türk Mutfağı
Pizza
Kahvaltı
Kebap
Tümünü gör
Deniz Mahsülleri
Tatlı

Kategori

Restaurant
Cafe
Bar

Mekan Özellikleri

Alkol Servisi
Canlı Müzik

Beslenme Seçenekleri

Vejataryen Dostu

Kaş Restoranları

Kaş civarında gidilebilecek 6 mekan.
En Çok Tavsiye Ettiklerimiz
Blue House Kaş
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme2/5 Ortalama
(4 yorum)
Antalya
Zaika Ocakbaşı
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Antalya
Ada Restaurant & Beach Club
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme4.3/5 Mükemmel
(6 yorum)
Antalya
Manzara Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Antalya
Palm Beach Club
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel
(1 yorum)
Antalya
Aubergine Patlıcan Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış
Antalya

6 mekandan 6 tanesi gösteriliyor

Kaş Restoranları, Yemek Yerleri ve Mekanları İçin Yapılan Yorumlar
5/5 Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
17.07.2019
İsmail okan
Ada Restaurant & Beach Club için yapılan yorum
Yemekleri çok güzel
Tesis Kaş’ta kalabileceğiniz en nefis en şirin en mükemmel yer. Sessiz, huzurlu, kendi plajı var. İşletme sahibi güler yüzlü, misafirperver, pozitif birisi. Yemekleri çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kaş Restoranları, Yemek Yerleri ve Mekanları

Antalya Kaş bölgesini ziyaret ettiğinizde yeşil ile mavinin buluştuğu enfes bir tatil sizleri bekliyor. Deniz, kum ve enfes doğanın tadını çıkartırken Antalya Kaş restoranları da tüm lezzetli menüleri ve hemen her damak tadına hitap edebilecek seçenekleri ile sizleri ağırlıyor.

Bu yazımızda sizler için en iyi Kaş restoranları ve yemek yerlerini derledik.

Klasik bir Kaş tatili denilince akla ilk gelen şey tabii ki deniz kenarında sıcak bir gün geçirmek oluyor. Bu bağlamda düşünüldüğünde sahilde geçecek kocaman bir gün esnasında karnınızı da bulunduğunuz yerde doyurmak isteyebilirsiniz.

Kaş’ta bulunan pek çok plaj ve bu plajlarda yer alan yemek yeme yerleri sizler için uygun birer seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Plajda geçecek olan gününüz esnasında dilerseniz sahil kenarındaki otel ya da pansiyonların restoranlarını tercih edebilirsiniz.

Günübirlik bir tatil gezisi planladıysanız, bölgedeki beach club işletmeleri de sizin için uygun bir seçenek olabilir.

Kaş yemek yenilecek yerler arasında bulunan Leymona Beach & Restaurant Bar, Vira Liman Cafe & Beach, Ada Restaurant & Beach Club, Palm Beach Club gibi mekanları tercih edebilir; atıştırmalık lezzetlerden içecek seçeneklerine kadar gün içerisindeki yeme içme ihtiyaçlarınızı birer şölene dönüştürebilirsiniz.

Deniz kenarında geçen güzel bir günün ardından sıra geldi akşam yemeği için uygun bir mekan bulmaya. Kaş restoranları bu bağlamda yerli ve yabancı turistlerine birbirinden farklı konsept ve seçenek sunuyor.

Sevdikleriniz ya da ailenizle çıktığınız bu Kaş tatili esnasında felekten bir gece çalmak istiyorsanız Kaş restoranları arasında bulunan çeşitli sahip mekanlar, bu amacınızı gerçekleştirmeniz için doğru bir tercih olabilir. Nereid Meyhanesi, Tzatziki Meyhane, Meyhane Myra, Bi’ Uğra Meyhane gibi mekanlarda Kaş manzarası eşliğinde içeceklerinizi yudumlayarak akşamınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Samimi ve sıcak havasıyla sizleri karşılayacak olan bu mekanlar, sahip oldukları menüleri ile de tadı damağınızda kalacak bir akşam geçirmenize yardımcı oluyor. Seçeceğiniz restoranlan ve konseptine bağlı olarak menüde karşınıza sütte balıktan kalamar dolmaya deniz mahsülleri çıkabileceği gibi humus ya da falafel gibi vejetaryen lezzetler de bekliyor.

Bu şekilde düşünüldüğünde Kaş yemek yenilecek yerler, her türlü yemek zevk ve tercihine sahip müşterinin beklentisini başarı ile karşılıyor. Bununla birlikte seçeceğiniz mekanlarda bulunan canlı müzik, açık havada ya da deniz kenarında oturma düzeni ya da açık büfe gibi özellikler de gecenizin daha keyifli geçmesine destek oluyor.

Planladığınız Kaş tatili esnasında Kaş lokantaları arasında canınız Türk mutfağının enfes lezzetlerine yönelmek isteyebilir. Zaika Ocakbaşı, Müpptela Ocakbaşı Meyhane, Ora Kebap Restaurant, Sempati Turkish Cuisine gibi mekanları tercih ederek Türk mutfağının artık klasikleşmiş enfes lezzetlerine yelken açabilirsiniz.

Kebap, lahmacun, pide gibi yöresel lezzetlerimizi tatmak istiyorsanız, Kaş lokantaları arasında yer alan bu mekanlardan bir tanesini tercih edebilirsiniz. Kaş bölgesinde Türk mutfağından lezzetler taşıyan daha pek çok restoran, siz değerli misafirlerini ağırlamaktan keyif duyuyor.

Tatiliniz esnasında Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfağından lezzetleri tadabileceğiniz Kaş restoranları ve kafeleri de sizleri bekliyor. Eğer pizzasever bir tatilci iseniz Lily’s Corner, Bella Vita, Pizza Livorno, Portopizzakas gibi restoranları tercih edebilirsiniz. Bu restoranların pek çoğunda Akdeniz mutfağına özgü lezzetler de menülerde sizleri bekliyor.

Bunlara ek olarak Kaş yemek yenilecek yerler arasında Meksika, Tayvan, Orta Doğu mutfakları gibi pek çok uluslararası mutfağa özgü esintiler içeren menülerle de karşılaşabilirsiniz.

Kaş restoranları arasında tercihiniz güzel ve huzurlu bir kahvaltı keyfi yapmak ise, bu bağlamda da karşınıza pek çok seçenek çıkıyor. Kaş’ta tercih edeceğiniz pek çok kafe ve restoranda kahvaltı ve brunch isteğinizi karşılamaya yönelik menüleri ile beklentilerinizi karşılıyor.

Gypsy Kitchenette, Dudu Mutfak, Pell’s Gece/ Gündüz/ Lezzet, Taş Bahçe, Doğal Anne Eli, Miskin Kahvaltı gibi mekanlar arasından tercihinizi yaparak güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Güzel bir akşamüstü arkadaş ve sevdiklerinizle lezzetli kahveler ve tatlılar yudumlamak isterseniz Kaş yemek yenilecek yerler arasından bu isteğinize uygun pek çok seçenek de bulunuyor. Giant Stride Cafe, Linckia Roastery Cafe, Sedna Company, Coffe Shop Galerie, Dedikodu Cafe, Mama Africa Coffee Co.

gibi birbirinden farklı pek çok mekanda seçeceğiniz sıcak ya da soğuk kahvelerinizi yudumlayabilir, mekanların enfes menülerinde yer alan tatlılarınızı kaşıklayabilirsiniz.

Kaş restoranları arasında vejetaryen ya da vegan tatilcilerin yüzlerini güldürecek menülere sahip mekanlar da bulunuyor. Glütensiz beslenme düzenine sahip ya da sağlıklı yiyecek seçenekleri bulunan restoran ve kafeler de tatilleri esnasında yeme düzenlerinden taviz vermek istemeyen yerli ve yabancı turistler için oldukça faydalı birer seçenek oluyor.

Bu bağlamda düşünüldüğünde Kaş yemek yenilecek yerler arayışında olan her misafir, beslenme rutinine en uygun olan seçeneği bulmakta zorlanmayacaktır demek pek de yanlış olmuyor.

Tüm bu kültürel zenginliği ve her damak tadına hitap edebilen seçenekleri ile en iyi Kaş restoranları özellikle yaz sezonunda, binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Kaş ünlü restaurant ve lokanta seçenekleri arasından modunuza ve lezzet arayışınıza en uygun mekanı seçerek, tatilinize unutulmaz lezzetler de ekleyebilirsiniz.

Tatiliniz esnasında kalacağınız Kaş otel ve pansiyon seçeneklerine göz atmak ve bütçenize en uygun tatili planlamak için ise sitemizden yararlanabilirsiniz.

Kaş Restoranları, Yemek Yerleri ve Mekanları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kaş için en popüler restoranlar nelerdir?
Kaş için en popüler restoranlar : Tzatziki Meyhane, Red Point, Salt and Pepper, Kaş konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.