Büyülü Bir Cennet: Portofino

Büyülü Bir Cennet: Portofino

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 24 Eylül 2012
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Büyülü Bir Cennet: Portofino

Adına şarkılar yazılmış, şiirlere konu olmuş eşsiz doğasıyla ünlü aşk şehri Portofino; huzur, aşk ve lüksü bir arada arayanlar için doğru adres.

İtalya’nın en rağbet gören, en sosyetik ve en lüks tatil beldelerinden olan Portofino, yerli ve yabancı turist akınlarına rağmen güzelliğinden ve eşsiz doğasından hiçbir şey kaybetmemiş. Paris Hilton, Kylie Minogue, Rihanna gibi ünlülerin de favori tatil mekanları arasında yer alan Portofino’da Dior, Gucci, Hermés gibi markaların küçük ama şık butikleri var. Trafikten uzak, küçük, sevimli ve büyüleyici olan bu kasabadan asla ayrılmak istemeyeceksiniz.

Portofino’da denize girmek için Paraggi koyundaki plajları tercih edin. Castello Brown Kalesi’ne gidin ve büyüleyici manzaranın karşısında fotoğraf çekin. San Giorgio Kilisesi ve Feneri’ni ziyaret edin. Pizzeria El Portico’da leziz deniz ürünlerini tadarken eşsiz atmosferin tadını çıkarın. “I found my love in Portofino” şarkısı eşliğinde dar ama sevimli sokaklarda dolaşın. Gece, Covo Nord-Est’te eğlenin.

{ad:0}

Haberin tamamı için: Lux Is Love / Eylül

Benzer Yazılar