Ayvalık Tekne Turu, Rotaları ve Fiyatları

Ayvalık Tekne Turu, Rotaları ve Fiyatları

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 31 Mayıs 2009
 • Son Güncellenme: 07 Şubat 2024
Ayvalık Tekne Turu, Rotaları ve Fiyatları

Ayvalık'a gittiğinizde mutlaka saklı koylarını, adalarını ve denizle iç içe olan bu tarihi şehrin en özel yanlarını tekne turlarıyla deneyimleyin. Muhteşem manzaralarla karşılaşacağınız, doya doya yüzeceğiniz tekne turlarıyla alakalı tüm detayları, Ayvalık rotalarını ve tekne turu fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz. 

{ad:0}

Ayvalık Tekne Turu

Ege'nin muhteşem doğasını ve güzelliklerini keşfetmek isteyenler için Ayvalık, benzersiz bir destinasyondur. Bu güzel sahil kasabası, denizcilik kültürü, tarihi dokusu ve eşsiz manzaralarıyla ünlüdür. Ayvalık'ın en çekici deneyimlerinden biri, denizde geçirilen unutulmaz anlar sunan tekne turlarıdır.

{search:ayvalık-otelleri,Ayvalık Otelleri}

Ayvalık Tekne Turu Rotaları

Ayvalık tekne turu rotası genellikle İncirli Adası, Akvaryum Koyu, Ortunç Koyu ve Cunda Adası şeklinde oluyor. Kapsam alanı genellikle bu 4 lokasyon. Göreceğiniz doğal güzellikler sizi gerçekten büyüleyecek. Turlar, Ayvalık sahilden kalkarak bahsettiğimiz noktalara uğruyor. 

Ayvalık Tekne Turu Saatleri

En çok merak edilen detaylardan biri de Ayvalık tekne turu saatleri. Tekneler genellikle saat 10.00 - 11.00 civarında başlıyor. Akşam saatlerine kadar devam ediyor. Ayvalık sahile dönüş, akşam 18.00 - 19.00'u buluyor.

Ayvalık Tekne Turu Fiyatları

2024 Ayvalık tekne turu 600 TL'den başlıyor. Tabi çok daha kapsamlı programlarla özel yat seçenekleri mevcut ama genel olarak tek fiyat politikası uygulanıyor. Her sene bu rakamın güncellendiğini unutmamak gerekiyor.

Ayvalık Tekne Turunda Yemek Var mı?

Ülkemizdeki birçok farklı tekne turunda olduğu gibi Ayvalık tekne turunda da öğle yemeği veriliyor. Bunlar genellikle balık, salata, makarna, ekmek ve meyveden oluşuyor.

Ayvalık Tekne Turu İpuçları

  • Tekne turu yapmadan önce rezervasyon yapmayı unutmayın, özellikle yaz aylarında bu turlar oldukça popüler olabilir.
  • Güneş kremi, şapka ve güneş gözlüğü gibi güneş koruma ekipmanlarını yanınıza almayı unutmayın.
  • Kamera veya fotoğraf makinesi ile muhteşem manzaraları ölümsüzleştirin.
  • Denizin tadını çıkarmak için yüzme kıyafetleri ve havlu getirmeyi unutmayın.
  • Ayvalık tekne turları, Ege'nin güzelliklerini keşfetmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için harika bir yol sunar. Deniz, güneş, lezzet ve kültürü bir araya getiren bu turlar, Ayvalık tatilinizin vazgeçilmez bir parçası olabilir.
  • Tekne turları sırasında denizin tadını çıkarabilir ve serinlemek için mükemmel koylarda yüzme molası verebilirsiniz. Ayrıca şnorkelle dalış yaparak Ege Denizi'nin renkli sualtı dünyasını keşfedebilirsiniz.

Ayvalık'a dair daha kapsamlı bilgiye sahip olmak isteyenler Ayvalık Gezi Rehberi'ne göz gezdirebilirler.

Yorumlar

Deniz Korkmaz 
17.08.2013
Sarımsaklı\'ya giderseniz sakın Sato tekne turuna katılmayın. Ben hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. Bildiğimiz tekne turundaki tekneleri unutun, çok komik ama onlar vapur kullanıyorlar. Yatacak yeri olmayan, atlayacak yeri olmayan, hatta duşu olmayan bir yerden bahsediyorum, sakın gitmeyin.
21.07.2009
Ayvalık\'ta tekne turuna biz de katıldık, güneşlendik, eğlendik, harika koyların tadını çıkardık, akvaryum gibi koylarda denize girdik, güneşin altında yanmak dışında her şey çok güzeldi, Ayvalık\'a gelen herkese bu güzellikleri görebilmeleri için tekne turuna katılmalarını tavsiye ederim.